Cadeautips voor je vrouw

  • Menfacts
  • December 28, 2017
  • Comments Off
cadeautje voor je vriendin

Wanneer je vrouw jarig is, je een jubileum te vieren hebt of ze gewoon een cadeautje verdient, kan het knap lastig zijn om te bedenken wat je haar kunt geven. Vrouwen kunnen bovendien behoorlijk kieskeurig zijn, en hebben vaak al ontelbaar veel spullen. Toch is er gegarandeerd genoeg wat haar nog gelukkig kan maken. Wat dat is? Wij zetten het voor je op een rij!

Heel cliché, maar werkelijk waar

Geloof het of niet, maar bijna alle vrouwen worden blij van een mooie bos bloemen. Zelfs uit verschillende onderzoeken blijkt dat de aanwezigheid van verse bloemen zorgt voor gelukkige emoties en het verhoogt het sociaal gedrag ook nog eens. Geen idee wat de lievelingsbloemen zijn van jouw vriendin? Kies dan voor rozen. Deze staan voor hartstocht en liefde. Wil je iets origineler zijn? Ga dan voor klaprozen. Die ruiken lekker én zijn ook erg fotogeniek.

Versier haar met een sierraad

Heb je iets meer te besteden? Geef je vrouw dan een mooi sierraad cadeau. Dit gaat langer mee dan bloemen, en ze kan het dagelijks dragen. Zo draagt ze dagelijks -letterlijk- een mooie herinnering met zich mee. Of het nou een ketting, een mooie armband of een chique ring is: het is maar net waar zij van houdt.

Parfum

Ook kun je haar ongetwijfeld verblijden met een lekker geurtje. Hier heeft ze misschien minder lang iets aan dan aan een sierraad, maar een vrouw kan nooit genoeg parfums hebben, toch? Wanneer je niet goed weet voor welke geur je kunt gaan, kun je het best even kijken naar welke geurtjes je vriendin al in haar verzameling heeft opgenomen, en op zoek gaan naar iets wat goed in dat rijtje past. Van kruidige tot zoete geuren: de keuze is reuze. Vindt je het kopen van een parfum net iets te duur? De kortingscode Douglas geeft je een fijne afprijzing waardoor je dat ene exclusieve geurtje voor iets minder geld kunt aanschaffen.

Tijd voor elkaar

Natuurlijk kun je een mooi cadeau kopen, maar tijd voor elkaar is misschien wel het mooiste cadeau. Maak een dagje vrij om je vrouw even goed in de watten te leggen en haar mee uiteten te nemen. Een mooie herinnering maakt haar ongetwijfeld blij! En tijd hoeft helemaal niet veel te kosten.

Previous «
Next »