Zelf cadeautjes bedrukken

  • Menfacts
  • December 27, 2017
  • Comments Off

Cadeaus kopen

Elk keer weer hetzelfde liedje.. Wat koop je voor iemand zijn verjaardag, voor kerst, voor een jubileum? Je weet op zich wel wat diegene leuk vindt, maar toch, zet dat maar eens om in een leuk en geslaagd cadeautje. Hetzelfde geldt voor het zakelijke aspect, relatiegeschenken bijvoorbeeld. Hier moet je veel verschillende mensen een plezier doen en dus een cadeau uitzoeken waar over het algemeen iedereen iets mee kan doen. Maar de grote vraag is wat je dan precies moet geven.

Cadeaus bedrukken

Een leuk idee kan zijn om spullen te bedrukken. Dit geeft een leuke en persoonlijke touch aan je geschenk. Zo geef je bijvoorbeeld aan je moeder, die zo ongelooflijk goed kan koken, een schort met een leuke tekst erop. Of als jubileum cadeau geef je je vriendin een kussen met die lieve foto van jullie samen. Wedden dat je daarmee punten scoort? Je vrienden geef je waarschijnlijk liever een iets stoerder cadeau. Wat dacht je van barbecue gereedschap met hun naam erop? Op deze manier kunnen andere vrienden niet zomaar meer gereedschap ‘lenen’ en vervolgens niet meer terugbrengen. Of voor die ene vriend die zo van bier houdt een gepersonaliseerd speciaal biertje. Ideeën te over.

Zakenrelaties

Ook op zakelijk gebied is het bedrukken van spullen een goed idee. Op beurzen en markten kun je op deze manier gemakkelijk je naam bekend maken. Denk aan een pen bedrukken met het logo van je bedrijf. Dit is gemakkelijk uit te delen en iedereen gebruikt pennen.

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk online bedrijven vinden die van alles voor je willen bedrukken. In het buitenland of op markten vind je nog wel eens een kraampje waar mensen on the spot teksten op bijvoorbeeld shirts of schorten bedrukken. Dit kan een leuk aandenken zijn aan die ene leuke city trip naar bijvoorbeeld Venetië. Keuze genoeg dus.

Het personaliseren van cadeaus is een leuke manier om eens wat anders te geven dan die standaard fles wijn. Succes gegarandeerd.

Previous «
Next »