• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Badr Hari vs Rico Verhoeven: de strijd der titanen staat om de hoek

Badr Hari vs Rico Verhoeven: de strijd der titanen staat om de hoek

  • Rogier
  • oktober 22, 2019
  • Comments Off
badr vs rico

De stare down belooft veel goeds voor 21 december!

Halverwege oktober 2019 werd bekend dat de kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven elkaar weer in de ring gaan ontmoeten voor een, zonder twijfel, wederom historisch duel Badr vs Rico. Op 21 december 2019 is het zover en staan beide heren in de ring voor een historisch gevecht. De stare down tussen Badr Hari en Rico Verhoeven die tijdens hun persconferentie te zien was, liet al zien dat de onderlinge rivaliteit beide kickboksers hoog zit. Zo verscheen Badr Hari met een stoere zonnebril met spiegelglas en een t-shirt met de uitdagende tekst ‘Badr Army’. Over en weer vielen stoere woorden te horen. Zo adviseerde Verhoeven zijn opponent om in december een keer niet op te geven. En Badr Hari op zijn beurt noemde Verhoeven ‘een lachertje’. Als het daadwerkelijke gevecht op 21 december tussen beide prominente vechtjassen net zo imponerend wordt als de stare down tussen Badr Hari en Rico Verhoeven, wordt het wederom een episch gevecht tussen Badr en Verhoeven. Wie het Badr Hari instagram account volgt, merkt hoezeer de aankomende titanenstrijd nu al leeft bij Badr Hari, die natuurlijk wraak wil nemen voor het eerder onderlinge treffen in 2016. Toen verloor Badr Hari, die zelf Verhoeven uitdaagde, het tweegevecht Badr vs Rico. Hij moest opgeven met een blessure.

Het gevecht vindt plaats in het Gelredome in Arnhem

In 2016 vond het treffen Badr vs Rico plaats in het Duitse Oberhausen. Uiteindelijk moest Badr Hari toen in de tweede ronde al opgeven, omdat hij een blessure aan zijn arm had. De clash die even voor kerstdagen, op 21 december 2019, gaat plaatsvinden, wordt door vechtsportliefhebbers nu al betiteld als de wedstrijd van het jaar tussen The Best (Rico Verhoeven) en The Baddest (Badr Hari). De tweestrijd vindt plaats in het Gelredome in Arnhem.

Het nieuwe imago van Badr Hari

Interessant is dat Badr Hari sinds 2016 bezig is met het opbouwen van een nieuw imago. Een wat positiever imago dan hij jarenlang had: minder de bad boy en meer de good guy. Hij is bijvoorbeeld zeer actief geworden op social media, denk aan het Badr Hari instagram account met vele volgers, en traint zich een ongeluk om goed fit te zijn voor het gevecht met Verhoeven. De iets jongere Verhoeven, de ‘King of Kickboxing’, traint achter de schermen natuurlijk ook om op tijd klaar te zijn voor het gevecht dat in de kickboxwereld, zoveel is nu al bekend, nog jarenlang hét onderwerp van gesprek zal zijn.

Previous «
Next »