Durf jij je dromen te laten financieren?

  • Menfacts
  • april 16, 2020
  • Comments Off

Stel het je eens voor: je hebt een paar jaar geleden eindelijk je eigen plek gekozen en flink geïnvesteerd in de aankoop van een huis of appartement, maar je komt er na een paar jaar achter dat je toch niet helemaal tevreden bent. 

Je ergert je steeds meer aan het ‘s nachts naar beneden moeten, omdat alleen daar maar een toilet is. Je vrouw klaagt iedere keer meer over de koffers die al jaren in de hoek van de slaapkamer worden opgestapeld, omdat je eigenlijk een opbergzolder mist. Of misschien wil je gewoon groter gaan wonen omdat er binnenkort eindelijk gezinsuitbreiding op komst is.

Misschien is het dan wel eens tijd om serieus na te gaan denken over een verdere investering in huis of appartement door middel van een verbouwing. Wil je je badkamer uitbreiden, een extra toilet maken op de bovenverdieping of misschien zelfs een hele nieuwe dakkapel? Of pak je het goed aan en plan je een hele uitbouw met kinderkamer en een flinke zolder er op?

Hoe gemakkelijk is het om je huis uit te breiden?

Natuurlijk komt er het nodige kijken voordat het zover is. De kans is groot dat je ergens een lening zult moeten afsluiten voor de verbouwing.  

De prijzen voor verbouwingen zijn niet gering (afhankelijk van wat je precies wilt gaan doen natuurlijk) en de meeste mensen hebben dat geld niet zo maar op de bankrekening staan. Het is daarom belangrijk je goed te informeren over de verschillende mogelijkheden van geld lenen voor verbouwing.

Op de website www.rente.nl krijg je een goed en duidelijk overzicht van de verschillende financieringsmogelijkheden die er allemaal op de markt beschikbaar zijn. Er worden tips gegeven, de verschillende financiers worden naast elkaar vergeleken met hun voorwaarden en er worden uiteenlopende voorbeelden gegeven van wat voor kosten je precies kunt verwachten. 

Zet je dromen om in daden en ga creatief aan de slag. Bedenk wat je graag zou willen doen en vraag verschillende offertes aan. Waarom zou je nog langer wachten om van je huis nou echt een keer je droomhuis te maken?

Heb je het liefst een tweedehands Ferrari of toch een nieuwe bestelbus?

Niet alleen voor de uitbreiding van je huis kun je financiering zoeken, maar ook voor auto financieren.  Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te lenen: je kunt een doorlopend krediet aanvragen of een persoonlijke lening. 

Alvorens dat te doen is het zaak om je goed te informeren over de kosten. De verschillen tussen beide financieringsmogelijkheden zijn aanzienlijk en de verschillende kredietverstrekkers hanteren uiteenlopende rente percentages en aflostermijnen. 

Via de website www.rente.nl worden alle financiële mogelijkheden om een auto te financieren overzichtelijk naast elkaar gezet. 

En als je na het bestuderen van de verschillende opties een keuze hebt kunnen maken, wat houd je dan nog langer tegen alvorens je tot actie over gaat en je eindelijk in je combi met gezin op vakantie gaat, de bloemen kunt bezorgen in je nieuwe van of in je droombolide over de snelweg zweeft?

Previous «
Next »