Laat zien wie je bent deze zomer

  • Menfacts
  • april 23, 2018
  • Comments Off
zomermode

Lekker jezelf kunnen zijn in kleding waar jij je prettig in voelt, maar toch een statement neer kunnen zetten van wie je bent en waar je voor staat, zo zou je de zomertrends voor mannen in 2018 kunnen samenvatten. Centraal in de collecties van de grote merken zie je deze zomer een spannende combinatie tussen nonchalance en flair, waarbij je uitgesproken kleuren of prints zeker niet uit de weg hoeft te gaan.

Zo zie je bijvoorbeeld bij Vanguard veel koele kleuren gecombineerd met een goed uitgevoerde snit. Kleding waar je mee kunt laten zien, dat je zelfverzekerd in het leven staat. Je weet wie je bent, waar je van houdt en waar je naartoe gaat en dat wil je ook laten zien in je kleding. Bij Vanguard vind je combinaties van stoere mannelijke items, waarbij je door het juiste kleurgebruik van je shirt een zomers accent kunt aanbrengen. Dit is mode, waarmee je met beide benen op de grond staat.

Het belang van een goede pasvorm zie je ook terug in de nieuwste items van No Excess. Lijnen en naden, die de vormen van je lijf volgen en die laten zien: hier ben ik! En voor de dagen dat je een wat relaxter programma in gedachten had, is er ook voldoende keus in oversized modellen. Waak er wel voor dat je eenheid uitstraalt in de pasvorm die je voor die dag kiest. Een strak sluitend shirt combineer je beter niet met een ruim vallende broek en andersom. Maar als je consequent blijft in je keuzes, kun je met de nieuwe modellen van No Excess echt alle kanten op. Ook bij dit merk zie je veel koele en pastelkleuren.

Jij weet zelf het beste in welke kleur jij je goed voelt. Kies je voor een merk met een duidelijk herkenbare collectie als Vanguard, kies dan voor een paar goede basics in jouw kleur. Door vervolgens accenten aan te leggen met accessoires in een kleur, die je eerder misschien wel niet gekozen zou hebben, laat je zien dat je open staat voor nieuwe ervaringen. Ook met het juiste shirt kun je zo’n statement maken. Bij No Excess vind je ze in allerlei kleuren. Laat de zomer maar beginnen!

 

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo