• Homepage
  • >
  • Voertuigen
  • >
  • Tweede editie International Amsterdam Motor Show (IAMS) in Amsterdam

Tweede editie International Amsterdam Motor Show (IAMS) in Amsterdam

  • Menfacts
  • maart 7, 2019
  • Comments Off
IAMS

In de RAI in Amsterdam vindt van 3 tot en met 7 april de tweede editie van de International Amsterdam Motor Show (IAMS) plaats. De spectaculaire motorshow kende vorig jaar een bijzonder geslaagde en drukbezochte eerste editie. Ook dit jaar laten importeurs, dealers en particulieren in totaal ruim tweehonderd auto’s zien, waarbij het accent nadrukkelijk ligt op exclusieve supercars. Dit zijn bijzondere klassiekers en zeer sportieve auto’s die de moeite van het bekijken meer dan waard zijn. De RAI is van 3 tot en met 7 april tijdelijk een museum, waar het verleden, heden en de toekomst van de autowereld samenkomen. Als rechtgeaard autoliefhebber mag je dit evenement simpelweg niet missen.

International Amsterdam Motor  Show

Extra vierkante meters

IAMS leeft, zoveel werd wel duidelijk tijdens de eerste editie waar liefst zestigduizend mensen op af kwamen. Ook dit jaar belooft IAMS weer onvergetelijk te worden en heeft de organisatie besloten de ruimte te vergroten naar in totaal 50.000 vierkante meter. Dus zien de bezoekers nóg meer auto’s die je zelden op straat tegenkomt. Van de Spyker tot de Mercedes CLK-GTR en van Bugatti’s tot auto’s uit de Formule 1; het is allemaal te zien in Amsterdam van 3 tot en met 7 april. Uiteraard ontbreken ook de prachtige modellen van de merken Lamborghini, Aston Martin, Bentley en Ferrari niet in de RAI.

IAMS 2

Wereldprimeur

IAMS heeft bovendien een wereldprimeur. Zonder al te veel te verklappen heeft het te maken met Novitec, de Italiaanse styling en tuning expert van onder meer Ferrari. De RAI heeft van 3 tot en met 7 april de hallen 1 tot en met 3 én de hallen 6 en 7 gereserveerd voor alleen de allermooiste super- en hypercars. Rondom laten tientallen standhouders hun aan auto’s gerelateerde producten zien. Hal 8 wordt daarnaast omgetoverd tot Live Action Arena. Hier zullen onder meer demonstraties autosport – van drift tot rensport en van Supercar tot Formule 1- te zien zijn.            

Meer informatie over de IAMS lees je op: www.amsterdammotorshow.com

International Amsterdam Motor Show 2019


Previous «
Next »