4x housewarming cadeau tips voor mannen

  • Menfacts
  • augustus 12, 2022
  • Comments Off

Het vinden van een goed cadeau voor mannen is altijd lastig. Zeker omdat je wilt dat hij echt blij is met het cadeau. Maar belangrijker nog, als je op zoek bent naar een housewarming cadeau, wil je iets geven wat ook echt gebruikt gaat worden. 

Daarnaast wil je wel iets mannelijks geven, want wie geeft er nou zijn beste vriend een stel kaarsen? Wij kennen er weinig. Op zoek naar een goede cadeau? Dan zijn dit zijn 4 housewarming cadeaus die mannen echt zullen waarderen.

1. Een barbecue

Is je beste maatje verhuisd naar een huis met tuin, dan is een barbecue het vetste cadeau wat je kan geven. Verzamel alle vrienden bij elkaar en leg geld bij elkaar voor een gave Green Egg of mooie gasbarbecue. Zeker als je vriend hiervoor geen tuin – en dus geen barbecue – had, is dit een perfect cadeau. En wanneer jij je vriend een barbecue geeft, heb je er zelf profijt van tijdens de zomer.

2. Glazen

Houden jullie wel eens decadente mannen avonden? Een avondje poker met een glaasje whiskey? Dan is het geven van mooie glazen een tof idee. Een goed glas waar je goed voor zorgt gaat immers jaren en jaren mee. En een flesje goede whiskey kan bij dit cadeau natuurlijk niet ontbreken. 

3. Een airfryer

Het is een vooroordeel dat mannen niet van koken houden, maar als jouw vriend zo’n man is, is een airfryer een super cadeau. Een airfryer is hét keukenapparaat voor de mens die snel een maaltijd op tafel wilt hebben staan zonder daar te veel voor moeten doen.

4. Hulp tijdens het klussen

Heeft jouw vriend een nieuw huis gekocht, maar moet er nog heel wat gebeuren. Dan gaat er niets boven extra hulp met het klussen aan je nieuwe huis. Help de zware spullen tillen, zorg voor catering of verf een muurtje. Een vriendendienst is altijd goed. Is het huis echt een bouwval? Dan kan de aannemer altijd een ladderlift mee nemen voor het zware sjouwwerk. Zo hoef je er zelf geen een te huren, aannemersbedrijven zullen dat ze zelf een ladderlift huren voor hun projecten zoals het huis van je vriend. En daar kunnen jullie mooi van profiteren. 

Binnenkort een housewarming van een vriend? Met deze cadeautips doe je jouw vriend een plezier!

Previous «
Next »