Call of Duty: Black Ops 4

  • Menfacts
  • oktober 29, 2018
  • Comments Off

Black ops 4 is een first-person shooter. Het principe van het spel is hetzelfde als zijn voorgangers, snelle en actievolle gameplay, killstreaks, perks en een hele hoop aanpassingen, zoals skins voor wapens en outfits waarmee je jouw karakters er net even anders uit kan laten zien.

Verhaalmodus

In de voorgaande games van deze serie zat tot nu toe elke keer een singleplayer campaign, dat is deze keer niet het geval. De game is nu volledig gericht op de multiplayer, met als uitzondering “Specialist HQ” de training mode die je leert hoe je de verschillende karakters in het spel kan spelen. Voor het deel van de spelers die zoeken naar een spel met een goed verhaal en singleplayer, zal dit niet het spel zijn. Maar als je zoekt naar een goed afgewerkt multiplayer schietspel, dan heeft Treyarch met de volledige focus op de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4 precies wat jij nodig hebt!

Nieuwe Heist mode

Naast de normale multiplayer modes als Team Deathmatch, Domination en de bekende Zombie mode zit er in Call of Duty: Black Ops 4 ook weer een aantal nieuwe modes. Heist is een van deze modes, hier speel je met 2 squads die tegen elkaar strijden. Het eerste team dat de tas met geld steelt en hiermee ontsnapt wint de ronde. De mode heeft veel weg van een mix tussen de populaire spellen; Payday en Counter-Strike. Je merkt dit vooral aan de manier dat je wapens en perks kan kopen. Dit doe je met het geld dat je verdient door spelers te doden, teamgenoten te helpen en rondes te winnen. Nieuwe toevoegingen zoals Heist maken Call of Duty: Black Ops 4 verfrissend en een geweldig spel die je gemakkelijk urenlang met vrienden kan spelen.

Call of Duty: Battle Royale?

De laatste opvallende en gloednieuwe mode in Call of Duty: Black Ops 4 is de Blackout DLC. Blackout is een battle royale gamemode, hier gooien ze je met 99 andere mensen in de grootste map die ze tot nu toe in de Black Ops series hebben gemaakt. Het doel van het spel is om als laatste speler te overleven. Hierbij moet je wapens en andere items zoeken om jezelf te kunnen verdedigen van andere spelers en zombies. De speelbare zone wordt steeds kleiner over het verloop van het spel en het spel eindigt als er nog maar een speler over is. Deze mode kan je natuurlijk ook weer met vrienden spelen sinds je duo’s (teams van 2) en squads (teams van 4) kan maken. Als je alleen speelt kan je nooit een groep van 2 of 4 tegen het lijf lopen, sinds ze in Call of Duty: Black Ops 4 voor duo’s en squads afzonderlijke servers hebben.

Previous «
Next »