Netflix serie; making a murderer

  • Menfacts
  • oktober 31, 2018
  • Comments Off
netflix serie making a murderer

Making a murderer is terug!

Making a murderer seizoen 1

De Netflix serie making a murderer heeft in 2015 miljoenen mensen, wereldwijd, aan de buis gekluisterd. De perikelen rondom de Amerikaanse rechtszaak over de moord op Theresa Halbach heeft

menig kijker blijvend verbaasd. In de documentaire reeks wordt de schuld of onschuld van Steven Avery, bewezen, ontkracht en in twijfel getrokken. Een interessant uitgangspunt is dat Steven Avery eerder onterecht veroordeeld is voor de verkrachting van Penny Ann. Op het moment dat DNA onderzoek uitwijst dat Avery onschuldig was, wordt hij opgepakt voor de moord op Theresa Halbach. Dat klinkt toevallig niet?

Elke aflevering verbaas je je weer over nieuw gevonden bewijs, de Amerikaanse politie en rechtsstaat, en de tactieken om de jury zover te krijgen Steven Avery te veroordelen voor moord. Bloedanalyses, een kampvuur en een ondertussen beroemde truck vormen de kern van de zaak. Omdat menig kijker na de serie min of meer vertwijfeld achterblijft, is het goed nieuws dat er een tweede seizoen van de Netflix serie making a murderer is gemaakt en op Netflix staat.

Making a murderer seizoen 2

In het tweede seizoen van de Netflix serie making a murderer, gaan we verder waar wij waren gebleven. Steven Avery en neefje Brendan Dassey zijn veroordeeld en opgesloten. Maar zijn ze echt wel schuldig? Waar de kijker in het eerste seizoen vertwijfeld achterbleef, kan de kijker de draad in het tweede seizoen weer oppakken. Een nieuwe advocaat werpt nieuw licht op de zaak, waardoor de kijker nog meer ontdekt over alles rondom het verloop van het onderzoek rondom de moord op Theresa Halbach. Ook volgt Making a murderer seizoen 2, intensief het proces rondom neefje Brendan. Hoe meer er aan het licht komt, hoe duidelijk het wordt wat er gebeurd is en hoe meer de integriteit van de Amerikaanse politie in twijfel wordt getrokken. Zullen Brendan en Steven dan alsnog vrij komen? Of zijn ze simpelweg schuldig en moeten ze opgesloten blijven?

Heb jij gesmuld van seizoen 1? Kijk dan snel het tweede seizoen verder. Heb je nog helemaal niks van de serie gezien? Waan je dan in de wondere wereld van moord, het Amerikaanse rechtssysteem en de Avery’s. Deze wil je niet missen.

Previous «
Next »