Coole auto accessoires waarvan je niet wist dat je ze nodig had

  • Menfacts
  • maart 24, 2023
  • Comments Off
autogadgets

Of je nu in een gloednieuw voertuig rijdt of de geur van de nieuwe auto al lang geleden is verdwenen, het toevoegen van een of meerdere coole auto-accessoires kan een grote bijdrage leveren aan het fris en persoonlijk laten aanvoelen van je auto, daarnaast kunnen ze erg handig zijn. De gadgets die we hier hebben gevonden, maken de auto een beetje leuker om in te rijden. Sommige voegen moderne functionaliteit toe aan een oudere auto, terwijl andere handig zijn in voertuigen van elke leeftijd. Andere zijn beschikbaar om de rit te personaliseren en je te helpen opvallen op de weg. Op zoek naar een cadeau voor de aankomende moeder- of vaderdag? Deze accessoires zijn ook geweldige cadeaus voor bevriende autoliefhebber.

Ok, ok. we weten dat een app niet hetzelfde is als een gadget of accessoire, maar Flitsmeister maakt je rit een stuk makkelijker. Niet alleen geeft de app de juiste route aan, maar waarschuwt je ook voor flitscontroles. Niet zo gek dus dat we deze blog beginnen met deze app. Probeer hem en je zult zien hoeveel voordelen de app je kan bieden!

Kenteken achteruitrijcamera

Het installeren van een back-up camera in de auto is nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze kit heeft een scherm dat comfortabel over de meeste achteruitkijkspiegels gaat en een camera die over de kentekenplaat gaat. Het biedt 149 graden zicht achter de auto en werkt ook ’s nachts uitstekend.

Opblaasbare auto-luchtmatras

Verander je auto in een mobiel hotel met een opblaasbaar luchtbed dat een miljoen keer comfortabeler aanvoelt dan liggen op de achterbank. Het opblaasbare luchtbed is geschikt voor maximaal twee personen en wordt zelfs geleverd met kussens. De bank plat en slapen dus!

Organizer voor de achterbank van de auto

De kinderen hebben meer opbergruimte door de organizer met bijna tien vakken van verschillende afmetingen. Je hebt zelfs speciale ruimtes voor kopjes, Kleenex en paraplu’s.

Handsfree Amazon Alexa voor auto’s

Hoe meer je je handen aan het stuur kunt houden, hoe beter, en dit eenvoudige apparaat zal daar heel veel aan bijdragen. De Amazon Alexa voor auto’s reageert op je stem en verzoeken om zaken als het weer, routebeschrijvingen, eten bestellen, muziek afspelen en meer, zodat jij en jouw passagiers veiliger zijn, omdat je je volle aandacht op de weg kunt focussen.

Slim bandenspanningscontrolesysteem

De bandenspanning van een auto is niet iets waar je naar wilt raden. Dit slimme monitoring systeem is nauwkeurig, gebruiksvriendelijk en helpt je beter in de gaten te houden wat er zich in al dat rubber afspeelt. Installeer de app en de doppen en voel je veiliger, zekerder, en verminder slijtage aan je auto en bespaar een beetje geld op benzine, doordat de banden de juiste spanning hebben.

Previous «
Next »