De beste iPad-hoezen: dit zijn de opties

  • Rogier
  • november 14, 2019
  • Comments Off
ipad hoesje

Er valt een hoop te kiezen op het gebied van hoesjes voor iPads

Ben je op zoek naar een geschikt iPad hoesje en ga je online op verkenning, dan kom je er al snel achter dat er een hoop te kiezen valt op dit gebied. Zo zijn er diverse soorten en modellen hoesjes verkrijgbaar als je een iPad hoesje zoekt. Welke zijn dit eigenlijk? En welk opties bestaan er zoal?

Soorten iPad hoesjes

In hoofdzaak worden er vijf soorten hoesjes voor iPads onderscheiden. Namelijk de smart cover, een smart folio, sleeves voor iPads, hoesjes voor toetsenborden en book cases. Hieronder vind je een korte toelichting op deze soorten beschermhoesjes en enkele fraaie voorbeelden!

Smart covers: de standaardhoezen van Apple

Een populair iPad hoesje is de zogenoemde smart cover. Dit is de oorspronkelijke beschermende hoes die door Apple is ontwikkeld voor de eigen iPads. Dit type iPad hoes biedt alleen bescherming aan de voorzijde van de iPad en wordt vastgeklikt met een magneet. Qua hoesmateriaal kan er uit twee hoofdsoorten smart covers gekozen worden, namelijk lederen hoesjes of polyurethaan hoesjes. Het mooie van de smart covers van Apple is dat deze ook gebruik kunnen worden als standaard, door ze op te klappen.

Smart folio: extra bescherming aan de achterkant

De smart folio hoezen zijn een soort variant op de smart covers. Maar als extra bieden ze ook bescherming aan de achterkant van de iPads. Met deze hoezen is jouw iPad perfect beschermd tegen stof en krassen.

De leren sleeve van Apple

Wanneer je veel reist en je iPad goed wilt beschermen tegen schade, is de Apple leren sleeve een uitkomst. De lederen sleeve is alleen beschikbaar voor de iPad 10.5 inch Pro 2017 en de iPad Air 2019. De sleeves bieden een dubbelzijdige bescherming van de iPad en hebben ook ruimte om een iPad Apple Pencil in op te bergen. Wil je de iPad gebruiken, dan dient deze wel eerst uit de leren sleeve gehaald te worden.

Hoesjes voor toetsenborden: de Smart Keyboard Folio

Specifieke hoesjes voor toetsenborden helpen om keyboards stof- en krasvrij te houden en verlengen de levensduur van jouw iPad toetsenbord aanzienlijk. Een aanrader als je gebruikmaakt van een iPad keyboard dus!

Boekachtige omhulsels: book cases

De Book Cases zijn ideaal om de iPad met een boekachtige hoes te beschermen. Bovengemiddeld populair is de stijlvolle BookBook van TwelveSouth. Een prachtig boekcover geeft jouw Apple iPad nog meer uitstraling en charme!

Previous «
Next »