Vijf trendy mannensieraden voor de feestdagen

  • Menfacts
  • december 4, 2018
  • Comments Off
trendjuwelier

De periode rond kerst en nieuw wordt traditioneel gekenmerkt door een warme gezelligheid, talloze fonkelende lichtjes en de typische, zoete geur van glühwein en kaneelkoekjes. Met de feesten in het vooruitzicht wil je er natuurlijk alles aan doen om er stralend uit te zien, en dat mag je gerust letterlijk nemen! De prachtige, kwaliteitsvolle juwelen van Trendjuwelier.nl zorgen er namelijk niet alleen voor dat je er in een handomdraai oogverblindend uitziet, maar ook dat je vol zelfvertrouwen plaats kunt nemen aan de feesttafel. Een schitterend juweel om je hals of pols: wie wordt daar nu niet blij van?

Sieraden voor mannen? Ja zeker!

Het klassieke idee dat juwelen enkel iets voor vrouwen is, is gelukkig ondertussen al lang voorbijgestreefd. Ook mannen worden door de huidige juweliers goed verwend! Ben je op zoek naar een duidelijke richting in het uitgebreide aanbod? Bekijk dan snel hieronder vijf topsieraden die mannen zeker zullen bekoren!

  • Een ring is zowat het meest voor de hand liggende sieraad als het mannen betreft. Maar het hoeft natuurlijk niet steeds om een klassiek exemplaar te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een tijdloos model uitgewerkt in sterling zilver of aan een stoer, titanium exemplaar.
  • Naast ringen zijn ook armbanden al een hele tijd in zwang bij mannen. En net als een ring komt het in alle soorten en maten: van fijne schakelbandjes tot robuuste leren armbanden die je gerust op survival kunt aanhouden! Kun je niet kiezen tussen zilver, goud, leder, titanium of nóg een ander materiaal? Kies dan voor een armband die meerdere materialen op een stijlvolle manier combineert.
  • Nummer drie in dit lijstje van hippe sieraden voor mannen, is de immer populaire halsketting. Naast diverse uitvoeringen en materiaalkeuzes vind je op Trendjuwelier.nl een heel scala aan hangers om je sieraad op en top te personaliseren. Tip: ben je nog je verlanglijstje aan het opstellen of zoek je een kerstcadeau voor een modebewuste man? Check dan zeker de collectie graveerhangers en medaillons. Leuk om zelf iets in te graveren of om een geliefde foto in te bewaren.
  • De tweede plaats wordt bekleedt door een absolute klassieker die uitblinkt in stijlvolheid, namelijk de manchetknopen. Manchetknopen zijn niet alleen bijzonder origineel, ze zorgen ook voor een opvallend statement. Een man met manchetknopen zal dankzij dit opvallende detail kunnen rekenen op heel wat vrouwelijke aandacht!
  • Tot slot prijkt op nummer 1 een zogenaamde gouwe ouwe. In een tijd van smartwatches en activity trackers is een luxueus horloge namelijk een echte eyecatcher. Deze ultieme klassieker is niet voor niets verbonden aan een idee en gevoel van status.

In deze 21ste eeuw zijn juwelen al lang niet meer voorbehouden voor enkel vrouwen. Ook mannen kunnen zich laten gaan in het huidige rijke aanbod aan juwelen. Inspiratie voor prachtige én bovendien kwaliteitsvolle sieraden vind je maar op 1 aders: Trendjuwelier.nl!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo