De heren trui, een super veelzijdig kledingstuk

  • Menfacts
  • december 13, 2018
  • Comments Off
heren trui

D

De heren trui is een klassieker die zichzelf telkens weer vernieuwt. Net weer even anders, en daardoor verrassend modieus. Zelfs de echte klassiekers zoals de V-hals pullovers hebben een moderne snit: de pasvorm is comfortabel maar de trui is nu licht getailleerd, zodat hij perfect om het lichaam past. Het strakkere silhouet is inderdaad de trend. Oversized is een keuze: je neemt gewoon een maat groter.

Liever een trui?

Mannen zouden liever vaker een trui dragen en minder vaak een overhemd. Nou, dat mag. De modieuze truien in de Suitableshop.nl lenen zich stuk voor stuk voor een prominente rol in je garderobe. Bij een stijlvolle chino draag je bijvoorbeeld een designer sweater. De al genoemde pullover doet het trouwens altijd goed in situaties waarin je zeker wilt zijn van je look. Van welk materiaal je houdt, speelt ook een rol. Sweaters zijn van katoen, soms met polyester. Elegante pullovers zijn traditioneel gesproken van merino wol in de winter, van katoen in de zomer. Tegenwoordig zijn er elegante pulls van mengsels van onder andere nylon, katoen, kasjmier. Dat laatste materiaal wordt als zeer exclusief beschouwd. Het is zacht en kriebelt gegarandeerd niet. Ook heeft het een prachtige, chique glans.

Katoen is altijd stoer.

Gebreide truien van dit materiaal geven een man toch wel wat extra’s. Details als een zipper als sluiting maken de stoere look compleet. De schipperstrui heeft hier duidelijk model voor gestaan, alleen zijn deze nieuwe ontwerpen net iets geraffineerder. Iedere man wil tenslotte een trui die niet alleen comfortabel is, maar past bij zijn persoonlijkheid. Dat is meteen de reden dat er zoveel keus is in de webshop, en dat de verschillen eigenlijk heel subtiel zijn.

Dessins en kleuren zijn essentieel.

Ben je in de stemming om op te vallen? Houd je meer van neutrale en natuurlijke kleuren om een understated style te benadrukken? Kan het je niet kleurrijk genoeg zijn? Effen tinten of een gewaagde strepencombinatie, gedistingeerd donker of een levendige kleur, traditioneel als een Noorse trui of extravagant design, maak je keuze! Bedenk dat eenvoud de ware elegantie is. Ga vooral op je gevoel af, voor de beste heren trui van allemaal!             

Previous «
Next »