Derde seizoen populaire serie Ozark op komst

  • Rogier
  • februari 21, 2019
  • Comments Off

Onlangs werd bekend gemaakt dat de spannende Netflix-serie Ozark een derde seizoen krijgt. De serie over financiële planner Marty Byrd, met hoofdrollen voor Jason Bateman en Laura Linney, krijgt in 2019 dus een vervolg met 10 nieuwe afleveringen en daarmee hebben liefhebbers van thrillers iets om naar uit te kijken! 

Populaire crime thriller

Het eerste seizoen van Ozark in 2017 was direct een hit en de serie werd daarmee al snel één van de populairste series op Netflix. Dit kwam ze bovendien op tientallen nominaties voor awards te staan, waaronder twee Golden Globe nominaties. Met name de grauwe stijl van de serie, die enigszins doet denken aan Breaking Bad, maakt de serie populier onder liefhebbers van crime thrillers. De spannende Netflix-serie gaat over Marty Byrd, die als financiële planner werkzaam is en met zijn familie plotseling vanuit Chicago verhuist naar het afgelegen Missouri, als een witwasoperatie waar hij in verzeild was geraakt misloopt. Hij weet echter niet te ontsnappen uit de klauwen van een Mexicaans drugskartel en wordt zo genoodzaakt om opnieuw een witwasoperatie op te zetten om het verloren geld terug te betalen: binnen 5 jaar moet hij maar liefst 500 miljoen dollar witwassen, dit keer in het afgelegen vakantiegebied de Ozarks. Hierbij raakt hij in conflict met lokale criminelen, de plaatselijke kerk en andere bewoners van de Ozarks, wat al bij al een explosief recept is voor één van de meest spannende series op Netflix! 

derde seizoen van Ozark

Verwachtingen nieuwe seizoen Ozark

Er is vooralsnog echter nog weinig bekend over het nieuwe seizoen van de spannende Netflix-serie. Ook het verhaal van het derde seizoen van Ozark is nog in nevelen gehuld, al lichtte hoofdrolspeler en executive producer Jason Bateman in een tweet alvast een heel klein tipje van de sluier op: hij was blij dat er een nieuw seizoen kwam, maar hij maakt zich tegelijk ook grote zorgen voor zijn personage Marty. Fans van de serie zal het niet verbazen dat Marty in het nieuwe seizoen Ozark de nodige problemen het hoofd zal moeten bieden, aangezien uit de eerdere seizoenen nog de nodige rekeningen open staan. De tijd zal moeten leren of het Marty lukt om er ook deze keer zonder kleerscheuren doorheen te komen… Netflix heeft nog geen datum bekend gemaakt, maar het derde seizoen van Ozark wordt in het najaar van 2019 verwacht.

Previous «
Next »