Die perfecte trouwoutfit is zo geregeld!

  • Menfacts
  • februari 25, 2018
  • Comments Off

Oké, de beslissing is gevallen: je gaat trouwen! En laten we eerlijk zijn, dan komt er heel wat op je af. Bij een trouwerij komt toch behoorlijk wat meer kijken dan bij de organisatie van een verjaardagsfeestje. En natuurlijk wil je er dan ook nog eens perfect uitzien… In dit artikel zetten we wat belangrijke dingen voor je op een rijtje. Geen paniek, dus!

Lekker cliché

Trouwen doe je als het goed is maar één keer in je leven. En ja, dan is het oeroude cliché van dat je het dan ook goed moet doen, gewoon waar. En om nog maar eens een cliché van stal te halen: kleren maken de man – zeker op je trouwdag. Natuurlijk gaat ze jou haar ja-woord geven omdat je leuk bent zoals je bent, ook in je favoriete (maar versleten) jeans. Maar op je trouwdag wil je uiteraard wel goed voor de dag komen!

Speel op safe

Wil je haar op de dag van haar (en jouw!) leven nog eens dubbel en dwars laten zien dat ze de juiste keuze heeft gemaakt? Dan is de Honeymoonshop dé plek waar je je trouwoutfit koopt. Vanwege de service en de kwaliteit, maar vooral omdat ze er met je meedenken. En dat is goud waard in de aanloop naar De Dag. Zo weet je zeker dat het met je trouwpak wel goed zit.

Realistische of roze bril?

Ook voor de grote dag zelf is er natuurlijk heel wat te regelen. Heeft zij de neiging om de dag uitsluitend door een roze bril te bekijken? Dan kan het geen kwaad als jij daar wat realisme tegenover zet. Houd dus rekening met slecht weer en organiseer voor de foto’s ook een binnenalternatief. Zorg verder dat je ook als jullie buiten zijn bent voorbereid op een mogelijk buitje. Regel een rode of witte paraplu – of liever nog een in hartjesvorm – en jij bent haar redder in nood.

Relaxed genieten

Een laatste aandachtspunt is de tijdsindeling van de dag. Plan niet iedere minuut vol, maar laat voldoende ruimte over voor rustige momenten. Er zijn altijd dingen die anders lopen dan voorzien en het zou jammer zijn als door een te strakke planning de stress toeslaat. Sta dus op ‘lucht’ in de planning, zodat jij ook – of juist – op je trouwdag je eigen, relaxte zelf kunt zijn. Want was dit nu juist niet de man waar zij op viel?

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo