Een bartafel in huis: voor echte mannen 

  • Menfacts
  • juli 19, 2018
  • Comments Off
bartafel

Bartafels geven je interieur een stoere en tegelijkertijd gezellige uitstraling. Dat maakt ze perfect voor in een mannenhuis! Het drukke café in het centrum laten jij en je vrienden bovendien steeds vaker links liggen voor een potje poker aan je eigen thuisbar. En voor je vriendin creëer je met een bartafel een romantische setting voor een etentje. Dit meubel kan in een echt mannenhuis niet ontbreken!

De industriële bartafel

Sinds de industriële woonstijl de meubelmarkt is binnengeslopen zie je op woonboulevards steeds vaker mannen rondlopen, die vrijwillig en met plezier hun interieur onder handen nemen. Industrieel design is stoer, robuust, duurzaam en sfeervol: de perfecte mix voor in een mannenhuis! Met de komst van de industriële woonstijl is ook de bartafel populair geworden. Een blad van onbewerkt mangohout op steigerbuizen, of een geolied houten blad op slanke poten van metaal: keuze genoeg. Luxe barstoelen met leren bekleding maken het stoere plaatje compleet en zorgen er bovendien voor dat je vrienden en jij een stuk comfortabeler zitten dan op de ouderwetse barkruk!

Multifunctioneel

Met een bartafel in de eetkamer of woonkamer kan de eettafel eigenlijk de deur wel uit. Want bartafels kun je voor alle delen van je dag gebruiken. Een kop koffie in de ochtend op je luxe barstoel; een geslaagde date met romantische kaarsen en een zelfbereide maaltijd; een dagje thuiswerken op de laptop; of een drankje met vrienden na een lekkere voetbaltraining.

Bartafels zijn niet alleen multifunctioneel, maar ook praktisch in je interieur: door het smalle en hoge design neemt de bartafel minder plaats in dan de eettafel. En het is een leuke manier om de open keuken subtiel af te scheiden van de woonkamer!

Bartafel in de tuin

Denk er ook eens over om je tuin aan te kleden met een industriële bartafel. Want in het zonnetje van je ochtendkoffie en krantje genieten is nóg lekkerder! Met een overdekte veranda en een heater kun je ook in de winter buiten eten aan de bartafel. En op feestjes zorgt een hoge tafel voor een meer spontane setting dan een eettafel; een paar mensen zitten op de barstoelen, en de rest komt gewoon aan tafel staan. Of je nu kiest voor de tuin of de eetkamer: bartafels geven een originele, stoere look en je hebt er op elk moment van de dag plezier van.

Previous «
Next »