• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Een gezellige plek creëren om je vrienden in huis te ontvangen

Een gezellige plek creëren om je vrienden in huis te ontvangen

  • Menfacts
  • augustus 26, 2019
  • Comments Off
Een gezellige plek creëren om je vrienden in huis te ontvangen

Een gezellige plek in huis om je vrienden te ontvangen, welke man heeft dit niet nodig? Lekker met mannen onder elkaar genieten van een drankje, een hapje, muziek en wat nog al niet meer. Veel heb je er niet voor nodig. Vaak is een goedkoop bankstel de start van het inrichten van je mannenhoekje. Hoe kun je verder je mannenhoek of zelfs je mancave aankleden? Wij zochten een paar tips voor jou bij elkaar.

Een comfortabele zithoek: je mancave?

Een zithoek, bestaande uit een paar zitbanken en een salontafel doen wonderen. Uren lekker languit liggen keuvelen met vrienden onderhoudt de vriendschapsbanden. Maar je kunt je zithoek uitbreiden met bijvoorbeeld een koelkast zodat je altijd frisse dranken bij de hand hebt. Denk ook aan sfeervolle verlichting en je eigen muziekinstallatie. Wil je nog verder gaan, bijvoorbeeld als je een heuse mancave hebt? Installeer dan een echte toog met een tapkraan. Je kunt ook denken aan een friteuse voor als je trek hebt in warme hapjes. Echte mannen doen de vaat? Geen nood: voor een kleine vaatwasser vind je zeker nog een plekje. Om het helemaal af te maken installeer je een spelconsole met groot TV-scherm.

Of ga je naar buiten?

Ben je de gelukkige eigenaar van een overdekt terras? Waarom zouden jullie niet dan naar buiten verhuizen als er wat te beleven valt? Denk maar aan het vieren van een verjaardag of een belangrijke voetbalmatch die je absoluut niet wilt missen? Misschien heeft vrouwlief niet zoveel zin om deel uit te maken van jullie herrie? Buiten op het terras is ideaal! Heb je een buitenkeuken? Dan is het helemaal perfect. Zoniet, kun je makkelijk een BBQ, vuurtafel met grill of een stoere vuurring installeren. Zo heb je alvast wat te eten tijdens de match. De TV en de koelkast zijn in een mum van tijd ook buiten geïnstalleerd. Heb je niet genoeg stoelen of banken? Haal gewoon een eenvoudig bankstel voor een goede prijs erbij. En hou je vooral niet in: hang gerust vlaggen en wimpels van je geliefkoosde voetbalploeg uit. Het stoort toch niemand? Tenslotte komt het toch aan op gewoon lekker uitbundig genieten, toch?

Previous «
Next »