Goed voor de dag komen doe je zo!

  • Menfacts
  • juli 14, 2023
  • Comments Off
goed voor de dag komen

Het liefst zie je er iedere dag op en top verzorgd uit. Maar als dan ’s ochtends de wekker gaat, is het toch verleidelijk om een paar keer op die ‘Snooze’-knop te drukken. Hoe zorg je ervoor dat je altijd goed voor de dag komt, ook als je niet altijd tijd hebt om je uitgebreid klaar te maken in de ochtend? Dat lees je in dit artikel!

Zorg voor een goed kapsel

Een ‘out of bed look’ kan erg cool zijn, maar bij de meeste mannen staat een verzorgd kapsel toch net wat beter. Zeker als je professioneel voor de dag wil komen, raden wij je aan om net even wat meer aandacht aan je kapsel te besteden. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn: een beetje wax of gel is vaak al voldoende.

Draag een matchende outfit

De meeste mensen kijken onbewust direct naar je kleding als ze je zien. Zorg er daarom voor dat je outfit goed in elkaar zit. Dit doe je ten eerste door kleuren goed met elkaar te matchen. Vind je dit soms lastig? Koop dan vooral basics en je kunt bijna niet de mist in gaan. Een merk dat mooie basics verkoopt, is Samsoe Samsoe. Koop bijvoorbeeld enkele basic shirts van Samsoe Samsoe, bestel een basic broek erbij en je hebt er een paar nieuwe outfits bij.

Tip: draag je een overhemd? Vergeet deze dan niet te strijken. Een overhemd zorgt voor een professionele uitstraling, maar niet als deze van boven tot onder gekreukt is. Heb je ’s ochtends altijd haast? Strijk je overhemd dan in de avond, zodat je deze ’s ochtends direct ongekreukt aan kan trekken.

Een lekker geurtje

Een goede eerste indruk laat je niet alleen achter met je looks, maar ook zeker met je geur. Spuit voor je de deur uit gaat een beetje parfum op en je hebt hier de rest van de dag plezier van. Tip: vergeet ook je deodorant niet, want door een mist van zweetlucht ruik je die lekkere parfum natuurlijk niet meer.

Investeer in goede schoenen

Je haar zit goed, je hebt een goede outfit aan en je ruikt ook heerlijk – ready to go! Of niet? Kijk voor je vertrekt, ook nog even kritisch naar je voeten. Als je echt goed voor de dag wil komen, kan je die afgetrapte schoenen beter verruilen voor een nieuw paar. En investeer je in goede schoenen, dan gaan deze lekker lang mee.

Draag waar jij je lekker in voelt!

Natuurlijk is het belangrijk om goed voor de dag te komen, maar is het ook belangrijk dat je je lekker voelt. Draag daarom vooral wat jij mooi vindt en trek je niet te veel aan van anderen. Met een outfit waar je zelf achter staat, straal je namelijk veel meer zelfvertrouwen uit. En dit doet ook zeker iets met de indruk die je bij anderen achterlaat.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo