• Homepage
  • >
  • Gadgets
  • >
  • Handige smartphone accessoires die elke smartphone gebruiker zou moeten hebben

Handige smartphone accessoires die elke smartphone gebruiker zou moeten hebben

  • Menfacts
  • juni 15, 2022
  • Comments Off
smartphone accessoires

Het lijdt geen twijfel dat moderne smartphones behoorlijk goed zijn. Android-smartphones en iPhones worden geleverd met geweldige hardware en besturingssystemen waar duizenden geweldige apps en games voor te vinden zijn. Dus als je tegenwoordig een nieuwe smartphone koopt, heb je direct iets handen. Smartphones kunnen echter nog verbeterd worden met geweldige accessoires. Hoewel er verschillende accessoires zijn die speciaal voor sommige smartphones zijn ontworpen, zijn sommige accessoires compatibel met bijna alle apparaten. Daarom bekijken we de 20 meest essentiële accessoires voor smartphones die je in 2022 kunt kopen.

Voordat je een accessoire koopt, moet je ervoor zorgen dat de fabrikant authentiek en betrouwbaar is, zodat je kwaliteit in huis haalt. De meeste accessoires worden geproduceerd door externe fabrikanten zoals MagSafe, dus het is extra belangrijk om voor kwaliteit te gaan.  Wat betreft accessoires van derden: dit wil totaal niet zeggen dat ze niet goed zijn. Veel externe fabrikanten komen juist met innovatieve oplossingen. In sommige gevallen zijn producten van derden ook gecertificeerd door de oorspronkelijke fabrikant. Vaak zijn de accessoires van derden beter betaalbaar en bruikbaar. Er zijn veel merken die een gerenommeerde naam in de markt hebben opgebouwd. 

Skins om je telefoon te pimpen

Niet alle smartphones zien er geweldig uit, sommige zijn behoorlijk saai, maar maak je geen zorgen, je kunt altijd een aangepaste skin voor je telefoon kopen. Bij veel fabrikanten kun je gewoon naar hun website gaan en het uiterlijk van de achterkant, voorkant, zijkant en zelfs de cameralens aanpassen door middel van verschillende texturen en materialen. 

Hoesjes en covers

Voor de meeste mensen is een hoesje de eerste accessoire die ze kopen voor hun smartphone. Welnu, het is belangrijk omdat smartphones nogal eens uit je handen vallen, wat kan resulteren in kleine krassen of zelfs een verbrijzeld scherm. De afgelopen jaren zijn er verschillende praktische hoesjes op de markt verschenen, zoals de hoesjes van Magsafe die een pasjeshouder aan de achterkant hebben.

Bescherming van het scherm

Een schermbeschermer is een andere zeer essentieel accessoire, want welke telefoon je ook hebt, het scherm zal na verloop van tijd bekrast raken. Het is dus het beste om een ​​schermbeschermer op het scherm van het apparaat aan te brengen, waardoor je er langer gebruik van kunt maken.

Draagbare Bluetooth-luidsprekers

Terwijl sommige smartphones geweldige luidsprekers bevatten, hebben andere gewoon een matige geluidskwaliteit. In dat geval is het altijd beter om een ​​draagbare Bluetooth-luidspreker te kopen die je gemakkelijk kunt meenemen onderweg.

Draagbare opladers

Draagbare opladers, of powerbanks, zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dat komt omdat, ongeacht de batterijcapaciteit van jouw smartphone, die capaciteit nooit genoeg is.

Als je de neiging hebt om je smartphone te gebruiken als navigatie in je auto, kun je het beste een auto houder aanschaffen. Deze houder kun je op het dashboard van de auto of de voorruit installeren. De meeste auto steunen ondersteunen bijna alle soorten apparaten, welke smartphone je ook gebruikt. 

Selfiesticks

Selfies zijn tegenwoordig een rage en als je van selfies houdt, is het de moeite waard om een ​​ selfiestick te kopen. Hoewel er talloze selfiesticks beschikbaar zijn, moet je zelf bepalen wat jij belangrijk aan een dergelijk product vindt. Sommige zijn erg klein en kunnen makkelijk in je zak meegenomen worden, andere zijn juist weer wat groter, maar kun je ook als statief gebruiken.

Previous «
Next »