4x verschillende stijlen mannen horloges

  • Menfacts
  • februari 28, 2017
  • Comments Off
g-shock

Mannen horloges: 4 verschillende stijlen

Een horloge is niet enkel en alleen maar een instrument waarmee je snel de tijd te weten kunt komen maar ook een echt stijlelement. Het spreekt voor zich dat voor verschillende gelegenheden diverse types horloges meer geschikt zullen zijn. Een sporthorloge doe je niet aan op een formeel event en vice versa. Er zijn dan ook heel wat verschillende stijlen van mannen horloges. Welke mogen zeker niet in jouw kast ontbreken?

Business coolbusiness cool

Een type horloge dat elke man standaard in huis moet hebben is een formeel, zakelijk horloge dat je aan kunt doen op kantoor. Een merk dat hier uitermate geschikt voor is zijn de horloges van Seiko. Een coole, simpele look is alles wat je nodig hebt op kantoor. Kleuren waarop je kunt letten bij dit type zijn alle zilvertinten. Deze hebben als grote voordeel dat ze met zo goed als alles te combineren vallen en niet uit de toon vallen bij een casual outfit noch bij een pak. Twee kledingstijlen die je op het werk zeker kunt dragen.

Formal wearfestina

Een tweede type dat een echte must is, is een echt chique horloge. Dit zijn de high-end merken van mannen horloges die meteen tonen dat je een man bent om rekening mee te houden. Dit is het type horloge dat je aandoet richting recepties en feestjes: de echt formele gelegenheden. Denk hierbij qua kleurenpalet aan donkere kleuren dan wel goud. Een echt lederen horlogeband is een must wanneer de kleur niet puur goud is. Maar wees eens eerlijk: voel je je echt ooit meer man dan bij het dragen van dit? Merken als Gant en Festina hebben heel wat mogelijkheden in het assortiment.

Casualcasual watch

Als man heb je soms nood aan een avondje uit met de vrienden. Lekker een biertje gaan drinken op café of met de jongens gewoon wat rondhangen. Daar past natuurlijk een ander horloge bij dan op het werk. Een horloge dat tegen een stootje kan. Simpele, zwarte horloges zijn hier populaire keuzes en hier kan gespeeld worden met de grootte van het montuur.

G-Shock

G-Shock horloges zijn horloges voor echte mannen. Horloges die niet voor niets vooral geliefd zijn bij sporters, muzikanten en alles wat extreem is. Deze extreem stevige horloges zijn schokbestendig, waterbestendig, betrouwbaar en bieden een ongelofelijke waaier aan functies aan. Rondlopen met een horloge van G-Shock is dan ook de ideale keuze voor een activiteit die buiten het normale valt. Voor wanneer je echt even man wilt zijn.

Previous «
Next »