• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Heerlijk slapen met je vriendin. Maar lig je stiekem niet liever alleen in bed?

Heerlijk slapen met je vriendin. Maar lig je stiekem niet liever alleen in bed?

  • Rogier
  • februari 28, 2020
  • Comments Off
liever alleen slapen

Je kent het vast wel. In de prille fase van je relatie kijk je er elke keer weer naar uit om samen met je vriendin in bed te liggen. Heerlijk lekker lang samen slapen en ’s morgens naast de fijnste vrouw van de wereld wakker mogen worden. Elkaar nog even knuffelen (of meer) en een lekker ontbijtje op bed eten. Heerlijk toch?

Hoewel samen slapen als koppel natuurlijk heel fijn kan zijn, zul je vast ook wel hebben gemerkt dat je niet meer altijd zo uitgerust wakker wordt. Onderzoek heeft zelfs bewezen dat samen slapen als koppel zorgt dat je slechter slaapt dan in je eentje. Dus zeg eens eerlijk; denk jij ook niet af en toe “lag ik maar alleen in bed?”

De eeuwige koude-voeten-strijd

Heb je net lekker je draai gevonden, je kussen is precies hoog genoeg opgeklopt en je doezelt weg, komt je vriendin weer met haar ijskoude voeten tegen je aan liggen. “Ik mag toch wel even mijn voeten aan jouw voeten warmen?” Je denkt “nou nee, eigenlijk niet”, maar je laat het toch maar weer toe. Koude voeten en samen slapen in een relatie zijn blijkbaar twee dingen die bij elkaar horen. Helaas.

Potje dekbedtrekken

Als het een Olympische sport zou zijn, zou je vriendin hier zeker een gouden medaille mee winnen: het dekbed van je af trekken. Hoe stevig je het dekbed ook vasthoudt, op een of andere manier krijgt ze het toch voor elkaar om zichzelf in het dekbed te rollen. En jij wordt weer eens half onderkoeld wakker. Toch maar gewoon twee eenpersoons dekbedden aanschaffen misschien.

Wat ruik ik?

Als je al een tijdje samen slaapt in je relatie herken je dit vast wel. Lig je lekker lepeltje-lepeltje, komt er ineens een enorm vieze lucht van onder het dekbed vandaan. Gadver! Je weet wel zeker dat jij het niet bent, dus er kan maar éen schuldige zijn. Je vriendin! Wie zei er dat alleen mannen stinkscheten kunnen laten? Laat dat spoonen maar zitten vannacht.

Stiekem denk je weleens terug aan de tijden dat je het bed voor jezelf had. Toen je nog breeduit kon liggen en van links naar rechts kon rollen. Jammer genoeg zijn die tijden voorbij. Maar gelukkig krijg je er ook heel wat moois voor terug!

Previous «
Next »