Met deze rugzakken kom je goed voor de dag

  • Menfacts
  • januari 9, 2018
  • Comments Off

Herschel rugzakken

Herschel rugzakken zijn echt bijzonder. Een goede rugzak is onontbeerlijk voor de moderne man. Er zijn spullen die je gewoon elke dag bij je wilt hebben, om te beginnen je laptop. Die moet dan wel goed beschermd opgeborgen kunnen worden. Je stelt ook eisen aan hoe je rugzak eruit ziet, want functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand. Dan kom je al gauw bij dit Canadese merk uit. Het is een jong merk, opgericht in 2009 door twee broers uit Vancouver, Jamie en Lyndon Cormack. Zij hebben zo hun heel eigen ideeën over design, in de eerste plaats dat design erg belangrijk is. Vandaar de mooie rugzakken: een beetje retro, maar niet té. Deze rugzakken zijn eigenlijk tijdloos, ware het niet dat er zoveel aandacht is besteed aan alle details.

Waarom Herschel?

Wat maakt deze rugzakken zo speciaal? De vorm van de Herschel rugzakken zorgt voor een strak silhouet, essentieel zonder overbodige details. Het materiaalgebruik is interessant: het doet denken aan het goede oude canvas, maar dat hebben we niet meer nodig in de tijd van lichtgewicht stoffen. Zo heb je een stof die er goed uitziet, niet te gladjes zeg maar, maar die tegelijk licht, sterk en waterafstotend is. Het bekendste model, verkrijgbaar bij bagageonline, is de Little America, inmiddels een icoon, maar er is bijvoorbeeld ook de Retreat, een iets speelser model maar ongeveer even groot. Je hebt trouwens van een model verschillende afmetingen, het kleinere model heet dan mid-volume. Dat is iets om even op te letten, en bij jezelf te rade te gaan wat je nodig hebt en hoe groot je laptop is.

Deze rugzakken zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor als je een paar dagen op reis gaat. Een paar schoenen, wat kleding, je laptop en je bent klaar om te vertrekken. De bergen in of met een internationale vlucht mee: in je rugzak heb je alles wat je nodig hebt. Als je een meer urban model nodig hebt, kun je gaan voor de Heritage of de Settlement. Het ligt aan je smaak welk model voor jou het beste werkt. Zoals gezegd is de Little America het meest iconisch, en geeft het meest het gevoel van het landelijke Amerika van once-upon-a-time. De riemen van synthetisch leer werken daar ook aan mee. Tegelijk is de backpack super comfortabel met zijn ademende achterkant en gewatteerde draagriemen, zoals alle rugzakken van dit merk bij bagageonline. De binnenkant van alle rugzakken is opvallend goed afgewerkt. Al met al heel bijzonder, die rugzakken van Herschel.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo