Stijlvolle jeans? Die shop je bij Jacob Cohen!

  • Menfacts
  • augustus 31, 2021
  • Comments Off
Menfacts afbeelding

Een goede jeans is voor jou als stijlvolle man onmisbaar. Voor een avondje in de stad met vrienden, de casual friday op kantoor en voor een date kan een goede jeans ook prima door. De zoektocht naar die ene goede jeans voor jou is inmiddels niet meer nodig. Want modelabel Jacob Cohen heeft voor elke man en elke stijl een geschikte jeans! In dit artikel lees je meer over de jeans van dit merk en wat deze jeans zo bijzonder maakt. 

Voor elke man een goede Jacob Cohen jeans

Jacob Cohen ken je misschien wel van de klassieke jeans; de Jacob Cohen J622. Deze jeans is een slim fit model. Dat houdt in dat de broek een strak model heeft, maar niet zo strak als een skinny jeans. Deze jeans valt dus ‘slank’, maar is niet knellend en biedt nog voldoende bewegingsruimte en dus comfort. Dat klinkt al als een goede match voor jou, toch? 

Nog niet helemaal overtuigd? Jacob Cohen heeft ook nog andere modellen. De J688, bijvoorbeeld. De Jacob Cohen J688 is een skinny jeans die strakker om de been zit. De jeans bevat nog wel voldoende stretch, zodat ook deze jeans comfortabel draagt. Afhankelijk van jouw stijl en postuur biedt een van deze twee modellen altijd een uitkomst. Je vindt alle Jacob Cohen modellen in de Van Zuilen Mode store in Gorinchem en in de webshop. 

Een broek voor elke gelegenheid

Door de klassieke modellen en de rijke materialen straalt een Jacob Cohen jeans altijd een bepaalde luxe uit. Dat biedt jou als goed geklede man de mogelijkheid om de jeans te down dressen voor een casual dag in de stad of op de bank. Denk daarbij aan een fijne hoodie of een T-shirt. Je kunt de jeans ook up dressen, zoals dat met een mooi woord heet. Combineer de jeans dan met een overhemd, klassieke trui of een polo voor een verfijnde uitstraling. En uiteraard maakt de juiste schoen de outfit compleet. 

Wat maakt een Jacob Cohen broek zo bijzonder?

Jacob Cohen broeken bevinden zich in het duurdere prijssegment. Dat is echter niet voor niets. Jacob Cohen broeken worden nog altijd in Italië gemaakt, waarbij een groot deel van het productieproces bestaat uit handwerk. Bij elke jeans zie je duidelijk het oog voor detail terug. In de steekvakken, bijvoorbeeld. Maar ook in de naden en de knoopsluiting. 

Waar veel merken hun jeans voornamelijk machinaal fabriceren, worden bij Jacob Cohen nog dagelijks jeans met passie gemaakt. Een stukje vakmanschap waar niemand aan kan tippen!  

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo