Top 6 beste hoofdtelefoons

  • Rogier
  • november 28, 2018
  • Comments Off
beste hoofdtelefoon

Ben je op zoek naar de beste hoofdtelefoons? Dan ben je hier precies op de juiste plaats terecht gekomen. Hoofdtelefoons zijn in onze moderne tijd ontzettend belangrijk geworden en het is dan ok niet vreemd dat je op zoek bent naar de beste hoofdtelefoon. Natuurlijk verschillende meningen hierover, maar zijn toch welk enkele headphones te noemen die gegarandeerd bij de allerbeste horen. Daarom hebben we hieronder een overzicht met de zes beste hoofdtelefoons voor je gemaakt!

Sony MDR-XB95ON1

Als we het over de beste headphones hebben, mag de Sony MDR-XB95ON1 absoluut niet ontbreken. Het uiterlijk mag dan misschien niet bijzonder zijn, maar dankzij het bijzondere karakter krijgt dit model de zesde plaats in de lijst van beste hoofdtelefoons. Vooral de EXTRA BASS technologie is indrukwekkend en dankzij de noise-calling kun je jezelf volledig afsluiten van je omgeving. De oorkussens zijn behoorlijk zacht en deze koptelefoon is uiteraard ook eenvoudig aan te sluiten op het afspeelapparaat door middel van bluetooth.

beste koptelefoon

Audio-Technica ATH-DSR7BT

Het is dan misschien niet dé beste koptelefoon maar deze hoofdtelefoon hoort absoluut in het rijtje van beste headphones thuis. De Audio-Technica ATH-DSR7BT beschikt over een innovatieve chip waardoor een interne Digitaal/Analoog-converter overbodig is. De geluidskwaliteit is daardoor behoorlijk hoog. Bovendien is deze koptelefoon ook nog eens zeer eenvoudig te bedienen door middel van knoppen die op de oorschelpen zijn aangebracht.

beste headphones

Bowers & Wilkins PX

Wanneer we de beste hoofdtelefoons bespreken, kunnen we dit model simpelweg niet negeren. Het is in ieder geval de beste koptelefoon van Bowers en Wilkins die met dit model vooral veel indruk maken met het prachtige design. Daardoor is het een soort gadget wat je eigenlijk gewoon wilt hebben. Maar met alleen het uiterlijk bespreken, doen we de Bowers & Wilkins PX zonder twijfel tekort. De geluidskwaliteit is namelijk ook geweldig.

Sennheiser PXC 550

Nóg een model dat tot de beste headphones behoort. De Sennheiser PXC 550 is vooral bedoeld voor mensen die veel reizen. Dat komt onder meer tot uiting in de geweldige noise-cancelling functie waarmee zelfs de zwaarste motorgeluiden en roepende mensen worden gemute. Bovendien beschikt de koptelefoon over een uitstekend geluid en kan deze zo’n twintig uur gebruikt worden zonder op te laden.

Beoplay H9i

Net niet de beste hoofdtelefoon maar toch een eervolle tweede plaats. De B&O PLAY Beoplay H9i heeft niet alleen een fantastisch design, maar beschikt ook over geweldige features zoals een zeer sterke noise-cancelling functie of juist de tegenovergestelde transparency modus. De geluidskwaliteit is fantastisch en je verbindt de koptelefoon door middel van bluetooth.

Sony WH-1000XM3

Stipt op 1 in het lijstje van de beste hoofdtelefoons staat de Sony WH-1000XM3. Deze koptelefoon biedt een geweldig luistergenot en zit ook nog eens perfect om je oren waardoor je zonder problemen uren muziek kunt luisteren. Noise-cancelling dempt al het omgevingsgeluid en ook het omgekeerde is mogelijk. Daardoor hoef je de koptelefoon nooit meer af te zetten.

 

Previous «
Next »