• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Help Valentijnsdag!?!? Wat moet ik kopen voor mijn vriendin?

Help Valentijnsdag!?!? Wat moet ik kopen voor mijn vriendin?

  • Menfacts
  • februari 8, 2019
  • Comments Off
cadeau voor valentijnsdag

Nog even en dan is het weer zo ver. Wie op de kalender kijkt, ziet dat Valentijn, de dag waarop de liefde centraal staat, weer in aantocht is. Hoewel velen het afschilderen als een commerciële dag, blijft het leuk om de liefde van je leven een leuk cadeau te geven. Geen inspiratie? Bekijk dan onze tips hieronder.

Sexy lingerie

Wel, dit is een cadeau dat je zowel je vriendin als jezelf geeft. Sexy lingerie is altijd een schot in de roos. Het geeft haar immers een serieuze boost in haar zelfvertrouwen. En hebben we al vermeld dat het ook voor jou een leuk cadeau is?

Juwelen

Vrouwen houden van juwelen. Wie dat niet weet, bevindt zich wellicht nog niet in een relatie. Ga niet zomaar voor het eerste het beste juweel dat je ziet, maar zoek naar iets speciaals. Zo zijn er bijvoorbeeld halskettingen voor koppels waarbij je elk een half hartje of puzzelstukje draagt. Geen beter symbool voor het feit dat jullie een perfecte match zijn.

Koop een sexy spelletje

Geef je liefdesleven een opwindende twist door haar een sexy Truth or Dare spelletje te geven. Iedere speler kan op zijn beurt een kaart nemen die ofwel een sexy uitdaging of een leuke vraag inhoudt. Hoe Ver durven jullie gaan?

Idee kaarten

Waarom met je cadeau niet meerdere cadeaus geven waar je vriendin het hele jaar door van kan genieten? Zo kan je bijvoorbeeld bonnen geven met verschillende ideetjes die je vriendin mag innen wanneer ze maar wil. Denk maar aan een gratis massage of een gratis avondje uit. Het mag uiteraard ondeugender.

Bucket list voor koppels

Dit boek is een echte bestseller geworden. Een boek geven met verschillende items die je als koppel nog moet realiseren is niet alleen een geweldig Valentijnscadeau, maar iets dat ook je relatie sterker zal maken.

Maak zelf iets

Hou je niet van het commerciële gedoe rond Valentijn? Dat mag geen excuus zijn om je vriendin niets te geven op Valentijn. Zelfgemaakte geschenken doen het nog het best van allemaal. Knutsel zelf een valentijnskaart in elkaar of zoek naar jullie mooiste foto’s samen en maak een fotocollage.

Previous «
Next »