5 tips voor een gave mannenslaapkamer

  • Menfacts
  • februari 4, 2019
  • Comments Off
mannen slaapkamer

Wil je de slaapkamer omtoveren tot een echte mannenkamer? Er zijn diverse manieren hoe je dit kunt aanpakken, hier vind je alvast 5 gave ideeën waar je mee kunt beginnen.

Stoere donkere kleuren

Een echte mannenkamer kenmerkt zicht door een stoere stijl met donkere kleuren. Je kunt op diverse manieren deze doorvoeren. Denk aan stijlvolle muren, stoelen of andere opvallende meubelstukken. Zorg er wel voor dat je de stijl niet teveel doordrukt: het moet ook geen duister hok worden.

Plaats meubels met een neutrale kleur

Met een stoere, donkere aankleding op de muren (of vloer) doe je er goed aan om de meubels in een neutrale setting te plaatsen. Dat wil zeggen een lichte kleur. Hierdoor vallen de meubels ook op en oogt het een stuk sfeervoller dankzij het contrast.

Kies een stoere eyecatcher

In een slaapkamer waar een stoere mannen uitstraling wordt gebruikt, plaats je ook een centrale aandachtstrekker. Denk hierbij aan een opvallende stijlvolle stoel, een robuust bureau of iets wat je gewoon mooi vindt ogen en zeker de aandacht verdient. Het mag natuurlijk ook een opvallend groot bed zijn.

Een stoer bed

Een stoere mannenslaapkamer is niet compleet zonder een stoer bed. Deze kan je aankleden met beddengoed wat helemaal past bij de mannenkamer: donker en stoer. Maar het mag natuurlijk ook een neutrale kleur hebben als je het liefst je meubels laat opvallen. Neem eens een kijkje op Yumeko.nl om het ideale beddengoed te vinden.

De juiste accessoires

Naast de centrale eyecatcher kan je ook diverse andere stoere items in de kamer plaatsen. Een grote verweerde klok bijvoorbeeld of wellicht een leuke poster van een auto, een motor of iets anders. Ook kan je gebruik maken van stoere verlichting met een industreel tintje. Dit zijn designs van bijvoorbeeld metaal en hout die net wat robuuster en grover ogen.

Previous «
Next »