Stevige leren herenschoenen raken nooit uit de mode

  • Rogier
  • januari 31, 2019
  • Comments Off
stevige herenschoen

Trends komen en gaan en worden door hun aard vaak jaren later herhaald. Maar de echte klassiekers voor herenschoenen hebben de tand des tijds doorstaan, zoals de herenschoenen van Aigle en Samuel Hubbard. Beide zijn nog steeds een onmisbaar item om als modieuze en eigentijdse man in de kijker te lopen. Of het nu het jaar 2019 of 2055 is, een stevige herenschoen zal altijd blijven infiltreren in de garderobe van een stijlvolle man. Hieronder lees je waarom. 

Het anker van elke mannenoutfit

Een stevige herenschoen is het anker van elke stijlvolle mannenoutfit. Voor tijdloosheid zijn de merken Aigle en Samuel Hubbard de beste variëteiten, ongeacht het seizoen. Beide onderscheiden zich door hun gestroomlijnd vetermechanisme. Dit is de belangrijkste reden waarom ze op ieder moment gedragen kunnen worden. Of je de schoenen nu draagt onder een kostuum of jouw favoriete Amsterdenim jeans, ze blijven stijlvol, modieus en geschikt voor iedere look. 

De onweerstaanbaarheid van een stevige herenschoen

De herenschoenen van Aigle en Samuel Hubbard zijn strak genoeg voor het dragen op kantoor of wanneer het dragen van formele kleding vereist is, maar ze zijn ook robuust genoeg om de slechtste weersomstandigheden te verwerken. Voor wandelen of aan het strand zijn Aigle-herenschoenen ontworpen om je overal in het dagelijks leven te begeleiden. Het merk bestaat sinds 1853 en je kunt het erfgoed en de knowhow van dit schoenenmerk herbeleven door middel van een paar sneakers, laarzen, wandelschoenen, enz. aan je garderobe toe te voegen! Ze zijn niet alleen comfortabel om te dragen, de Aigle-herenschoenen passen bij elke stijl, van de meest elegante tot de meest casual. Daarnaast worden de SH-schoenen handgemaakt van de beste Europese leersoorten en materialen met als doel elk detail te perfectioneren en jouw voeten maximaal te verwennen. 

Aigle

Voor elk seizoen het paar herenschoenen dat bij je past

Als we het hebben over de reeds vernoemde merken, zijn er nauwelijks andere stevige leren stappers op de markt die zo dichtbij komen om tot het hart van mannen te spreken of zelfs de wilde westerling te raken, die ongetwijfeld in ieder van ons leeft. Beide merken maken al anderhalve eeuw schoenen en blijven trouw als lijm voor alles waar het bedrijf en zijn schoenen ooit voor hebben gestaan: kwaliteit, detail, veelzijdigheid en comfort. Afhankelijk van je smaak en vereisten, is het niet moeilijk om voor elk seizoen een paar herenschoenen te vinden in het uitgebreid assortiment van deze merken. 

Het juiste paar kiezen

Het kopen van het perfecte paar schoenen kan moeilijk zijn als je niet zeker weet wat je zoekt. Als je bovenstaande goed hebt gelezen, zul je met gemak een tijdloze schoen vinden die zo goed bij je voeten past dat je hem nooit meer uit wilt doen! Houd er ook rekening mee dat wat je draagt altijd iets over je zal zeggen, of je het nu leuk vindt of niet. Zorg dus dat het positief is en kies je volgend paar stevige leren stappers uit het veelzijdige aanbod van www.berghenstore.com.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo