Donzen dekbed voor mannen

  • Menfacts
  • september 26, 2017
  • Comments Off
slapen

Hoewel je weinig meekrijgt van je slaap laadt je lijf zich in de nacht op voor een nieuwe dag. Simpel maar belangrijk advies voor een goede nachtrust is om de beste omstandigheden te maken. Nachtkleding die lekker zit, de juiste temperatuur op de kamer en voldoende lichtverduistering horen daar allemaal bij. Veel Nederlanders worstelen met slaapproblemen. Vrouwen schijnen er vaker last van te krijgen, maar ook mannen verdienen het om uitgerust te ontwaken. Pas dan lukt het om er op de nieuwe dag met volle energie tegenaan te gaan. In je slaap verwerk je de vele indrukken van overdag. Speciaal voor mannen komt hier nog een tip om heerlijk weg te dromen.

Uitrusten onder zacht dekbed

Laat op de avond drank met cafeïne vermijden en minderen met beeldschermen klinken als bekende slaaptips. Meer dan alleen voeding of lichtinval in de slaapkamer bepalen hoe fijn of slecht je slaapt. Als man vergroot je de kans op een gedroomde nachtrust door onder donzen dekbedden te kruipen. Een donzen dekbed voelt aangenaam zacht aan waardoor je eerder ontspant en in slaap valt. Het lijkt een grote misvatting dat alleen vrouwen dit dekbed om zich heen slaan of zich druk maken om hun slaap. Voor mannen geldt precies hetzelfde.

Niets beter dan een eigen bed

Na een nacht onder het zachte dekbed wil je hem gelijk houden. Je krijgt meer zin om te slapen als je onder een dekbed ligt die je perfect bevalt. Pas na een serieuze poging weet je of het wat voor je blijkt te zijn. Zonder te proberen kom je daar nooit achter. Alle mannen, en ongetwijfeld ook vrouwen, herkennen het gevoel dat geen enkel bed kan tippen aan die van thuis. Dan maakt het weinig uit in welk vakantiehuis of hotel je ook verblijft. Uiteindelijk wint het persoonlijke bed inclusief het donzen dekbed de vergelijking altijd.

Een zachte man

De mannen onder een donzen dekbed laten zich letterlijk en figuurlijk van hun zachtaardige kant zien. Maar het meest voelen ze zelf elke nacht opnieuw hoe prettig het ligt onder het donzen dekbed. Zelfs voor de slechtste slapers onder hen verandert de nacht van een uitputting door slaapgebrek naar uitgerust wakker worden. Wanneer het dekbed inderdaad aansluit bij de wensen kijk je mogelijk verder naar een donzen kussen. De handigste zet doe je door ze op elkaar af te stemmen voor optimaal plezier.

Previous «
Next »