Fifa 2018, the ultimate footbal game!

  • Menfacts
  • september 28, 2017
  • Comments Off
fifa 2018

FIFA 2018: visueel en technisch beter dan voorganger

Eind september en dus weer tijd voor een nieuw FIFA spel. Ditmaal FIFA 2018, met Christiano Ronaldo als boegbeeld.

Waar FIFA 2017 al goed was, is 2018 simpelweg nog beter. De veranderingen qua gameplay en tempo zijn niet heel groot ten opzichte van de vorige editie, maar qua visuals en voetbaltechnisch ziet FIFA 2018 er beter uit dan zijn voorganger.

Topspelers beter te herkennen en meer aandacht teamstrategie

In de 2018 editie zijn individuele voetballers veel beter te herkennen aan hun bewegingen. Dit allemaal dankzij Real Motion Technology, waarmee lichaamssensoren de bewegingen van topspelers hebben gekopieerd.

In deze editie is ook veel meer aandacht besteed aan het herkenbare samenspel van de teams, zoals bijvoorbeeld het typische aanvallende spel van Barcelona. Ook is de zogenoemde carrière modus uitgebreid en kun je nu echt om de onderhandelingstafel bij een transfer en wordt de speler vervolgens ook echt gepresenteerd bij het nieuwe team. In de 2017 versie speelde je al spannende toernooien met Ultimate Team, maar die zijn in de nieuwe editie uitgebreid met legendes als Pelé, Ronaldo en Maradona.

Christiano Ronaldo edition

Naast de standaard FIFA 2018 versie, is er deze keer ook een speciale versie met Christiano Ronaldo. Met deze versie ontvang je 20 weken lang één Jumbo Premium Goud Pakket en kun je Christiano Ronaldo 5 Ultimate Team wedstrijden als leenspeler gebruiken.

Voortzetting The Journey

In FIFA 2017 kon de speler voor het eerst meedoen in een heuse verhaalmodus met The Journey, het verhaal over de 17-jarige Alex Hunter, die het wil gaan maken in de Premier League. In FIFA 2018 gaat het verhaal van Alex Hunter, inmiddels 18, door, ditmaal met een langere speeltijd. Als speler heb je meer keuzevrijheid qua clubs. Presteer je bovendien goed bij de wat grotere clubs, dat heb je ook meer invloed op het team en met wie Hunter een spitsenduo gaat vormen. Ook de variatie en de ontwikkeling van het personage is beter dan in de vorige editie.

Previous «
Next »