Unieke iPhone hoesjes voor je iPhone 8

  • Rogier
  • juli 22, 2019
  • Comments Off
iphone hoesje

Heb jij een iPhone 8 en ben je er nog niet helemaal over uit of, en hoe, je deze moet beschermen? Dan hopen wij met dit artikel wat meer duidelijkheid te scheppen. Eigenlijk is het best simpel en hebben wij ons antwoord op de vraag of je je iPhone wel of niet moet beschermen al klaar, namelijk: JA! Je zou wel gek zijn als je je iPhone niet in bescherming neemt voor de de boze buitenwereld die kan zorgen voor krasjes, kapotte beeldschermen en waterschade. De iPhone is ook niet de goedkoopste smartphone die op de markt beschikbaar is, en hij wordt er ook niet goedkoper op. Dus je zal wel gek zijn als je zo’n kostbaar bezit niet in bescherming neemt. 

De mogelijkheden 

Gelukkig zijn er erg veel leuke iPhone hoesjes waarmee je je dierbare iPhone 8 kunt beschermen voor schade en ander soort gevaar dat loert. Zo is er het siliconen hoesje iPhone 8, of een iPhone 8 hoesje transparant. Of ga je liever voor iets duurzaams, dan is er het leren iPhone 8 hoesje. En ze komen ook nog eens in verschillende vormen en maten. Maar de populairste vormen zijn toch wel de backcovers en de flipcovers/walletcases.

Flipcovers / walletcases

De hoesjes die je veruit het meest ziet vandaag de dag zijn de flipcovers, deze worden ook wel wallet case genoemd. Een hoesje dat je complete telefoon beschermd en tegelijkertijd fungeert als portemonnee. Een ideale combinatie waarmee je twee vliegen in één klap slaat. Ideaal voor wanneer je alles graag overzichtelijk en bij de hand hebt, want je kunt er dus ook je pasjes en je geld in kwijt. Naast praktisch zijn de wallet cases ook nog eens erg stevig en komen ze in verschillende vormen en maten.

Backcovers met een pashouder

De welbekende backcover is wat eenvoudiger dan de flipcover, maar is nog steeds perfect om je iPhone 8 mee te beschermen. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de backcover als voornaamste functie om de achterkant van je iPhone te beschermen. Daarnaast zorgt de backcover er ook voor dat wanneer je telefoon op één van de hoeken valt de schade beperkt valt. Je kent het wel, soms valt je iPhone heel ongelukkig op een hoek en is gelijk heel je beeldscherm in diggelen. Dit voorkom je dus met een backcover voor je iPhone. En voor de personen die die alles bij de hand willen hebben, of snel dingen kwijtraken:  er zijn ook backcovers op de markt waar je je pasje in kwijt kunt.

Koop een iPhone hoesje. Je zult geen spijt krijgen.

Welk type hoesje je ook kiest  voor je iPhone 8, hij zal er altijd voor zorgen dat je iPhone goed beschermd is tegen de meest voorkomende schades zoals glasbreuk of krassen. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, maar het is hoe dan ook iedere euro meer dan waard. En dat besef kun je maar beter nu hebben in plaats van wanneer hij al kapot is en het te laat is.

Previous «
Next »