Wat er allemaal thuishoort in de ultieme mancave

  • Rogier
  • Juli 18, 2019
  • Comments Off
mancave interieur

Steeds meer mannen hebben het en dat aantal zal alleen maar groeien: een mancave, of een mancave schuur. Een plek waar de man tot rust komt en ontsnapt en ontspant. In de mancave schuur zijn alleen mannen welkom, iets dat je nadrukkelijk terugziet in het mancave interieur. Lees hier meer over dat mancave interieur en doe meteen alvast wat leuke mancave ideeën op.

Mancave ideeën

Als jij je als man even helemaal terugtrekt in de mancave, wil je natuurlijk wel de beschikking hebben over de grootste televisie. Zo groot mogelijk is het devies, en dat geldt niet alleen voor de televisie uiteraard. Zorg ook dat je altijd voldoende drank in je mancave hebt en je drankencollectie steeds op tijd aanvult. Als mannen onder elkaar wil je behalve slap ouwehoeren natuurlijk wel iets kunnen doen, je wilt dat er entertainment geboden kan worden. Behalve de immense televisie kan dit in de vorm van een spelcomputer of boeken, mannenboeken wel te verstaan. Het spreekt voor zich dat je een koelkast in je mancave hebt om je drankjes te koelen, de vriezer zorgt daarnaast voor voldoende ijsblokjes.

Wat een mancave nodig heeft

In je mancave wil je even ontspannen en dat kan dus ook even slapen betekenen. Dit doe je of op een royale ligbank of in een hangmat. Ook het toilet straalt een en al mannelijkheid uit en je pompt er zeep uit een fles waar voorheen whisky in zat. Heb je in je mancave een bovenverdieping? Maak dan een brede trap met pallets en uiteraard heb jij stoere openers liggen om de flesjes bier mee te openen. Ook een biljarttafel misstaat in geen enkele mancave.

Je kunt gewoon voor standaard gaan als het een mancave betreft, vaak zie je echter vooral een retro uitrusting met herkenbare en typische mannenspullen van weleer. Oude voetbalshirts aan de wand bijvoorbeeld, en die oude platen van dat bekende biermerk. Als je ruimte genoeg hebt, komt er ook een bar, een toog zo je wilt. Als dit te kostbaar is en je bent handig, maak er dan gewoon zelf een van steigerhout of van pallets. Kun je later altijd kijken of je het anders wilt. En bijpassende barkrukken op biervaten maakt de toog helemaal af.

Previous «
Next »