Vintage vloerkleed voor in de mancave

  • Menfacts
  • april 14, 2017
  • Comments Off
Heeft u sinds kort een mancave in of om uw huis? Of bent u al enige tijd in het bezit van een mancave maar wilt u de look en feel van deze ruimte wat aan gaan passen? Wat het ook is, heeft u al eens nagedacht over een vintage vloerkleed? Zo’n vloerkleed in uw mancave leggen is altijd een goed idee. Leg het kleed bijvoorbeeld onder de biljarttafel of plaats hem in uw aanwezige zithoekje. Hoe uw mancave er verder ook uitziet, vintage vloerkleden passen eigenlijk in ieder interieur, modern of juist klassiek. Bent u benieuwd wat de verdere mogelijkheden zijn? U leest het hieronder, dus lees snel verder.

Vintage vloerkledenvintage vloerkleed

Een vintage vloerkleed, ook wel een retro vloerkleed genoemd, is een echte eyecatcher in uw mancave. Kan deze ruimte nog wel wat kleur gebruiken? Dat is geen enkel probleem, want de vloerkleden zijn er in diverse kleuren. Ga voor een blauw of rood kleed, of juist voor een gele kleur om de ruimte wat op te fleuren. Het maakt niet uit hoe groot uw mancave is, want voor iedere ruimte is er het perfecte vloerkleed te vinden. De vloerkleden zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het is per variant verschillend, maar bekende afmetingen zijn onder andere 60 x 90 centimeter en 140 x 200 centimeter. Wilt u een groter model? Ga dan voor 200 x 280 centimeter of zelfs voor 280 x 360 centimeter. De prijzen per vloerkleed variëren en lopen op naarmate u een groter kleed wilt.

Voordelen van een vloerkleed

De grote voordelen van een vloerkleed zijn:
– Het is lekker warm, dus trek uit die schoenen.
– Geluid wordt gedempt, waardoor de muziek nog een tandje harder kan.
– Het zorgt voor één geheeld en maakt de mancave nog een stukje gezelliger voor u en uw vrienden.
U zult zeker weten indruk maken hiermee.

Voor de perfecte sfeer in uw mancave

Natuurlijk wilt u dat de sfeer in uw mancave klopt. Nou, met een prachtig vintage vloerkleed komt dat helemaal goed. Bestel gemakkelijk uw favoriete vloerkleed en het enige wat u daarna nog hoeft te doen is hem op de gewenste plek te leggen. Leg het bier dus maar vast koud, nodig uw vrienden uit en maak er een gezellige avond van!
Previous «
Next »