5 ideeën voor game kamer decoratie

  • Menfacts
  • januari 18, 2022
  • Comments Off
game kamer decoratie

Als echte gamer heb je natuurlijk een speciale plek of kamer die daar helemaal voor ingericht is. In deze kamer zul je waarschijnlijk veel tijd doorbrengen. Daarom is het belangrijk dat deze handig en comfortabel ingericht. Zo kun je optimaal gamen! Om je op weg te helpen lees je hier 5 ideeën voor de decoratie van jouw game kamer. Door RGB ledstrips te bestellen en een goede bureaustoel te komen kom je al een heel eind!

1. Een goed bureau

Als je gamet zit je waarschijnlijk aan een bureau met jouw PC of game console erop. Tijdens het gamen is het belangrijk om in een goede houding te zitten, zodat je geen last krijgt van je rug of nek. Kies daarom voor een bureau dat je in hoogte kunt verstellen. Zo kun je het perfect afstellen op jouw lengte. Kies ook voor een bureau dat genoeg ruimte heeft voor jouw opstelling.

2. Een speciale game stoel

Het is natuurlijk ook belangrijk om comfortabel te zitten tijdens het gamen. Wanneer je urenlang op een normale stoel moet zitten, kan je al snel last krijgen van je rug. Een speciale game stoel of een ergonomische bureaustoel lost dit probleem op. Deze stoelen zijn erg comfortabel en helemaal in te stellen naar jouw lichaam. Hierdoor kun je zonder problemen gamen.

3. Verlichting

Met led strip verlichting kun je op een hele makkelijke manier een uniek uitstraling creëren in jouw game kamer. Met ledstrips kun je bijvoorbeeld verschillende kleuren maken die de hele kamer omtoveren. Bij LEDstripXL kun je RGB ledstrips bestellen. Met deze ledstrips kun je alle kleuren maken die je maar wilt. Creëer dus met een handomdraai een totaal andere sfeer met deze handige ledstrips!

4. Kabels wegwerken

Bij jouw game opstelling horen waarschijnlijk ook een heleboel kabel. Denk bijvoorbeeld aan de kabels voor je PC, een extra monitor, toetsenbord en muis. Deze kabels lopen vaak achter het bureau langs naar het stopcontact. Dit ziet er niet altijd even mooi uit en is ook niet altijd even handig. De kabels kunnen namelijk snel in de knoop raken. Met een kabelbinder of kabelgoot hou je je kabels bij elkaar en kun je ze netjes wegwerken onder het bureau.

5. Zoek decoraties uit

Met alleen de game set-up is jouw game room misschien nog een beetje leeg. Het kan daarom leuk zijn om de kamer te decoreren met verschillende items. Ben je fan van een bepaalde game of personages? Dan kun je figuren daarvan tentoonstellen in kasten of planken in de kamer. Posters zijn ook een leuke en goedkope manier om de kamer iets minder leeg te maken.

Previous «
Next »