De leukste Valentijnscadeaus om voor je partner te kopen!

  • Menfacts
  • januari 13, 2022
  • Comments Off
valenteins cadeau

Als de Kerstvakantie achter de rug is, komt het volgende feestje al snel weer dichterbij: Valentijnsdag! Voor mannen die hun vrouw of vriendin willen verwennen met een leuke surprise, is het dan zaak om met een leuk en origineel cadeau voor de dag te komen. Maar dat kan best lastig zijn. Want hoe blijf je origineel, zeker als je al jarenlang bij elkaar bent? In dit blog geven we je een paar mooie cadeautips en ideeën om je partner helemaal te verrassen.

Met beautyproducten maak je haar altijd blij!

Wil je echt indruk maken op je partner Geef haar dan een mooi beautypakket, zoals een verrassingspakket van La Roche-Posay. Door te kiezen van beautyproducten van La Roche-Posay of een soortgelijk topmerk, weet je zeker dat je je vriendin of vrouw optimaal verwent. Doen dus!

Een leuke puzzel gemaakt van een foto

Een erg leuk een verrassend presentje om je geliefde op Valentijnsdag te geven, is een puzzel – bijvoorbeeld van 500 of 1000 stukjes -, die voorzien is van bijvoorbeeld jullie trouwfoto, een foto van jullie gezin of kinderen of een mooi vakantie portret. Wat ook mogelijk is, is om meerdere foto’s met elkaar te combineren en zo een fraaie collage te maken! Het voordeel van dit type Valentijnsgeschenken is dat je hiermee een gepersonaliseerd cadeau geeft én daarmee laat zien dat je echt om de ander geeft. Een eigen puzzel laten maken kost tegenwoordig niet meer dan 50 euro, uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid puzzelstukjes en de grootte van de puzzel.

Een grote gepersonaliseerde knuffelbeer

Uiteraard ben jij de eerst aangewezen persoon om met je vriendin of vrouw te knuffelen. Niet alleen op Valentijnsdag, maar het hele jaar door. Maar natuurlijk kun je als stelletje niet altijd bij elkaar zijn. Dat is niet alleen onmogelijk, maar ook ongezond. Voor die momenten is het fijn voor je partner als ze iets fijns heeft om tegenaan te liggen of mee te knuffelen: een grote en zachte knuffelbeer. Vandaag de dag zijn er bij cadeaushops grote knuffelberen te koop, die van een heerlijke zachte stof zijn gemaakt en, nog leuker, die je met een foto of opdruk super persoonlijk kunt maken. Zo kun je de beer voorzien van een T-shirt met jouw gezicht erop. Of jouw of je eigen naam in sierlijke letters op het shirt van de beer laten afdrukken. Super Leuk toch?

Een liefdes reep op maat

Wat veel vrouwen ook erg kunnen waarderen om op Valentijn als cadeau te krijgen, is een overheerlijke reep chocolade, met daarop een lieve boodschap of – uiteraard – de naam van je partner. Dit type repen, ook wel liefdesrepen genoemd, kun je online personaliseren via diverse websites die persoonlijke Valentijnscadeaus aanbieden. Dus doe daar je voordeel mee!

Een fraai theeglas met theedoos

Is je partner een echte theeliefhebber? Geef haar dan een fraai en authentiek theeglas, voorzien van een motiverende liefdesboodschap. Uiteraard is een los theeglas geven een beetje saai, dus maak je verrassing compleet en doe er een goed gevulde theedoos voor je geliefd bij. Succes gegarandeerd!

Previous «
Next »