• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • 5 schoenen die iedere moderne man in zijn collectie moet hebben

5 schoenen die iedere moderne man in zijn collectie moet hebben

  • Rogier
  • October 17, 2019
  • Comments Off
Floris van Bommel schoenen

Vind je van jezelf dat je een moderne man bent, dan wil je er natuurlijk ook trendy en eigentijds bij lopen. Zonder een goede collectie schoenen lukt dat natuurlijk niet. Tegenwoordig is het als echt moderne man belangrijk om meerdere schoenparen in de kast te hebben, die je voor uiteenlopende gelegenheden kunt dragen. Welke vijf typen herenschoenen moet je als hippe man op zijn minst in de collectie hebben?

1. Strakke derby’s voor een chique uitstraling

De schoenencollectie van de hedendaagse man is niet compleet zonder een mooi paar derby’s. Dit type Van Bommel schoenen zien er chique uit en zijn zowel geschikt onder een pak te dragen als in combinatie met jeans of een nette broek. Dus van welke mode stijl je ook houdt: zonder een paar modieuze derby’s is geen mannengarderobe compleet.

2. Gum-Sole sneakers

Gum-Sole sneakers zijn een soort update van standaard sneakers, met als toevoeging een opvallende zool. Wil je als eigentijdse en stoer man wat meer in het oog springen op straat of op je werk? Dan kun je eigenlijk niet zonder een paar gave Gum-Sole Van Bommel schoenen.

3. Klassieke lichte of donkere sneakers

Natuurlijk is een Gum-Sole sneaker leuk en aardig. Maar wil je sportief, maar iets minder pretentieus dan Gum-Sole voor de dag komen op een feestje of partijtje, dan kun je niet zonder klassieke witte of donkergekleurde sneakers van Floris van Bommel schoenen. Dit type sneakers betreft sportieve schoenen zonder al te veel bombarie. En moeten daarom een standaard onderdeel van jouw schoenen garderobe vormen.

4. Sterke wandelschoenen of bergschoenen

Voor de vakantieperiode, zeker als je naar de bergen gaat, is het belangrijk om op zijn minst één paar sterke wandelschoenen op voorraad te hebben. Sterke bergschoenen die comfortabel zitten, niet snel slijten en comfortabel zitten, zijn namelijk onmisbaar als je van plan bent om grote stukken te gaan wandelen in heuvelachtig of bergachtig terrein. Maar ook voor lange strandwandelingen met jouw partner of goede vrienden, zijn stoere mannelijke wandelschoenen perfect. Zo voorkom je namelijk dat je na een mooie wandeltocht last krijgt van blaren of pijnlijke voeten.

5. Knitted sneakers

Als moderne man ben je natuurlijk ook vaak, of minder vaak, in beweging om fit te blijven. Ideaal hiervoor zijn zogenoemde knitted sneakers, die je kunt gebruiken om hard te lopen. Knitted schoenen ademen namelijk optimaal en hebben een sterke zool. Daarom zijn ze perfect als hardloopschoen of om in het fitnesscentrum te gebruiken.

Previous «
Next »