De top 3 meest luxe exclusieve auto’s

  • Menfacts
  • juni 23, 2020
  • Comments Off
exclusieve auto's

Luxe is iets waar ieder mens zo veel mogelijk van heeft. Vaak denkt u dan aan een villa met een zwembad en een superluxe badkamer. Maar auto’s kunnen er ook wat van. Mocht u een exclusieve auto kopen, dan zijn de volgende auto’s zijn zó luxe dat er praktisch in te leven valt.

3. Bentley Mulsanne Extended Wheelbase

Deze exclusieve Britse bolide is de meest luxe van de Mulsanne serie. Hij is in eerste instantie bedoeld voor mensen die een privéchauffeur hebben en dus gebracht willen worden van A naar B. De ruimte en comfort in deze auto is ook een reden om er een te kopen. De vergrootte wielbasis zorgt namelijk voor die extra ruimte. Deze wagen is verkrijgbaar vanaf €340.000,-.

2. Mercedes Maybach S600 Pullman

Wanneer je van ruimte en stijl houdt, is dit misschien wel dé auto voor jou. Mercedes doet ook nog steeds mee in het luxe segment. De Pullman is met 6.5 meter de grootste versie van de Maybach S600. De lengte is niet het enige bizarre aan de auto. Het heeft ook een Geavanceerd entertainmentsysteem voor achter passagiers. Deze auto stelen of überhaupt in deze auto komen wordt moeilijk. De Exclusieve bolide zit namelijk in de hoogste veiligheidsklasse mogelijk. Dat valt ook af te lezen aan de prijs van maar liefst €550.000,-.

1. Rolls Royce Phantom

Voor liefhebbers van sterren is er de Rolls Royce phantom. De prachtige sterrenhemel is een echte USP (Unique Selling Point) voor Rolls Royce. Luxe, stijl en comfort staan altijd op nummer 1 bij Rolls Royce. Zo hebben beide achterstoelen een eigen ingebouwde tablet en er zit een raam tussen de voor en achterkant die u op afstand kunt blinderen. Onder de motorkap van deze uiterst exclusieve auto ligt een 6.75L V12 die 454 pk produceert.

Previous «
Next »