In een stoer pak trouwen doe je zo

  • Menfacts
  • januari 9, 2020
  • Comments Off
stoer trouwpak

De trouwdag? Een dag om bijzonder voor de dag te komen!

Veel mannen willen op hun trouwdag speciaal en bijzonder voor de dag komen. En terecht. Want alles traditioneel en volgens de regeltjes doen is wel heel voorspelbaar. En wat is er nu leuker dan lekker verrassend, origineel en stoer voor de dag komen op de mooiste dag van jouw leven? Het antwoord is vrij simpel: niet natuurlijk! Een goede manier om lekker stoer en tegendraads uit de hoek te komen op je huwelijksdag is een stoer trouwpak kopen. Een stoer trouwpak zullen je gasten, en zekr ook je partner, niet snel meer vergeten!

Kies voor een jacquet met een gestreepte broek

Wil je echt stoer voor de dag komen op jouw trouwdag, trek dan een jacquet aan. Een jacquet is als gelegenheidskostuum ideaal geschikt om als stoer trouwpak te gebruiken. Een jacquet is een lange zwart jas, waarbij er rond uitgesneden voorpanden aangebracht zijn. Bij een jacquet wordt doorgaans een gestreepte broek zonder omslag gedragen. Eigenlijk is het dragen van een jacquet op je trouwdag altijd stoer, want er zijn bijna geen mensen die dit saai vinden. Je laat zien dat je een gentleman bent met zo’n stoer trouwpak! Toch ben je er nog niet als je een jacquet en een gestreepte broek zonder omslag draagt, want er zijn veel mannen die hiervoor kiezen maar toch niet stoer overkomen. Wat is er nog meer nodig?

De accessoires maken het verschil

Wil je echt de blits maken met een stoer trouwpak als een jacquet, vergeet dan niet om blitse accessoires toe te voegen. Sowieso kun je als eigentijdse en hippe man op de mooiste dag van je leven niet zonder gave manchetknopen. Kies voor manchetknopen die echt opvallen, maar niet over the top zijn. Stoer is prima, maar bescheidenheid siert de mens en zeker de man. Naast manchetknopen kun je kiezen voor een mooie hoge hoed, in de dezelfde zwart-tinten als je jacquet. Wie op zijn huwelijksdag een mooi hoofddeksel uit de hoed tovert, maakt namelijk echt het verschil!

Een stoer vlinderstrikje en tekst in je jacquet

Als je jouw partner echt wilt verrassen en het hoofd op hol wilt brengen, moet je niet vergeten om een romantische vlinderstrikje om te doen. En, ook zeer origineel, zorg ervoor dat je aan de binnenkant van je jacquet een liefdesboodschap voor je partner hecht, zoals ‘Love you long time’ of ‘Love of my life’ (met de naam van je partner erbij!). Succes gegarandeerd!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo