De Samsung s11 komt eraan: dit zijn de geruchten!

  • Menfacts
  • januari 8, 2020
  • Comments Off

Nieuwste Samsung Galaxy wordt Samsung Galaxy s20

De lang verwachte nieuwe Samsung Galaxy wordt tegen verwachting in niet de Samsung Galaxy s11 maar is op 11 februari 2020 uitgebracht onder de naam Samsung Galaxy s20. Er zijn in deze serie 3 verschillende versies uitgebracht namelijk de s20, de s20+ en de s20 Ultra. De modellen zijn voorzien van grote AMOLED-schermen een luxe vormgeving en nóg smallere schermranden. De 4 camera’s, grote opslag en krachtige batterij zijn enkele speerpunten van deze nieuwe modellen.

Een futuristisch model smartphone

Wellicht is het je al opgevallen in de media, de nieuwe Samsung Galaxy s11 is in aantocht. Een ongetwijfeld futuristisch model smartphone waarover al veel verhalen en geruchten de ronde doen. Niemand buiten de producenten en ingewijden om weet natuurlijk hoe de Samsung Galaxy s11, straks te koop op Mobiel.nl, er precies uit komt te zien. Maar één ding is zeker: ook dit toestel gaat een bijdrage leveren aan de smartphone verslaving van veel kinderen én volwassen. Gewoon, omdat datgene wat we nu al weten over de Galaxy s11 zo interessant en aanlokkelijk is, dat we straks direct na de lancering naar de smartphone winkel rennen om een exemplaar te bestellen. Maar wat staat er volgens de geruchten en uitgelekte informatie precies op stapel met de nieuwe Samsung Galaxy s11? Waarom is deze specifieke smartphone een bedreiging voor iedereen die tegen een smartphoneverslaving aanzit?

Lanceringsdatum en naam van het toestel

De datum waarop de nieuwe Galaxy s11 aan de wereld wordt gepresenteerd, is op dit moment al bekend. De trendwatchers noemen als lanceringsdatum 11 februari 2020, als in San Francisco het evenement Samsung Galaxy Unpacked plaatsvindt. Tijdens dit evenement laat Samsung de nieuwste modellen en devices aan het grote publiek zien. De reden dat er voor de Galaxy s11 is gekozen als naam voor de nieuwe smartphone, heeft te maken met het feit dat de s11 beschouwd wordt als de opvolger van de s10. Waarschijnlijk bouwt het toestel op de s10 voort, maar heeft de s11 nog meer te bieden op technologisch vlak. De eerste geruchten doen vermoeden dat de verbeteringen interessant genoeg zijn voor iedere liefhebber van smartphones! Laten we de verwachte veranderingen eens op een rijtje zetten.

Verwachte vormgeving van de Galaxy s11

Volgens trendwatchers is het waarschijnlijk dat de Galaxy s11 die binnenkort op Mobiel.nl te koop zal zijn, langwerpiger is dan de Galaxy s10. Vergelijk het verwachte langwerpige model et de soortgelijke toestellen Galaxy A70 of Galaxy A80. In de benchmark trades zijn resolutie naar voren gekomen, die deze conclusies rechtvaardigen.

Extra camera’s

De nieuwe s11 heeft vermoedelijk, zo beweren de spotters, maar liefst vier cameralenzen ingebouwd gekregen. De hoofdcamera is van indrukwekkende kwaliteit, met honderd megapixels. Verder heeft deze hoofdcamera de mogelijkheid om met een factor 5 optisch tot vijf keer in of uit te zoomen. Dit betekent haarscherpe foto’s en video’s kunnen maken, zowel van objecten en mensen die dichtbij zijn als veraf.

Let op de naam van het nieuwe toestel

Het is overigens nog niet helemaal zeker of de nieuwe Samsung Galaxy aangeduid gaat worden als een Galaxy s11 of als Samsung Galaxy S20. Houd dus beide Galaxy-modellen qua naam in de gaten om niks te missen!

Hoeveel gaat de Galaxy s11 kosten?

De echte prijs van de Galaxy s11 is nog niet bekend, maar het vermoeden is dat de nieuwprijs minimaal 899 euro gaat bedragen. Dit is namelijk ook de prijs van een nieuwe s10. Maar omdat de s11 meer functionaliteiten heeft en technisch geavanceerde apps en mogelijkheden, kan het zomaar zijn dat de s11 een duurder exemplaar wordt. En uiteraard kunnen ook de prijzen qua aanbieder verschillen. Zorg er dus voor dat je voorafgaand aan een aankoop de beste deal voor de beste prijs kiest.

Previous «
Next »