• Homepage
  • >
  • Lifestyle
  • >
  • Ben je op zoek naar een nieuw hoverboard? Bekijk dan goed de eigenschappen van ieder model om tot een juiste keuze te komen!

Ben je op zoek naar een nieuw hoverboard? Bekijk dan goed de eigenschappen van ieder model om tot een juiste keuze te komen!

  • Menfacts
  • oktober 19, 2020
  • Comments Off
beste hoverboard

Het is vrijwel onmogelijk om nog aan de hype van de hoverboards te ontkomen. Er gaat bijna geen dag voorbij of je ziet ergens wel iemand voorbij komen op zo’n trendy  apparaat. Of het nu op de speelplaats is van de basisschool waar iemand er eentje aan het uitproberen is, in de vertrekhal van het vliegveld waar een diender erop voorbij snelt of in de gang van het kantoorgebouw. De toepassingen van de hoverboard zijn talrijk, het gebruiksgemak is voor iedereen haalbaar en je maakt er de blits mee waar je er ook mee op pad gaat. 

Dat de hoverboards zo bijzonder populair zijn, is dan ook op heel veel verschillende plaatsen te merken. Er is bijna geen winkel die wel een aantal verschillende modellen op de plank heeft liggen en ook online kun je er behoorlijk wat vinden. Daardoor is het echter niet zo gemakkelijk meer om een keuze te maken. Er is inmiddels zo ontzettend veel keuze wat hoverboards betreft. Maar om het je gemakkelijk te maken zijn de beste modellen op een rijtje gezet om ze te te vergelijken. Zie hier de beste hoverboards!

Naast een goed vervoermiddel is het gebruik van een hoverboard erg leuk

Naast het feit dat je razendsnel van A naar B komt op een hoverboard, is het rijden op een hoverboard ook een bijzonder leuke bezigheid. Je zult je namelijk geen moment vervelen als je met een nieuwe hoverboard aan de slag gaat. Het zal misschien in het begin nog even wat moeite kosten en zul je er aan gewend dienen te raken, maar zodra je eenmaal doorkrijgt hoe je je evenwicht bewaart, vooruit komt en kunt sturen, zul je er bijna verslaafd aan raken om met je hoverboard op pad te gaan. 

Over het algemeen zal het vrij lastig zijn om een hoverboard de straat op te gaan. Wisselende ondergronden en hoogteverschillen maken het lastig op je hoverboard optimaal te gebruiken. Denk je zelf maar eens in hoe de vrij kleine wielen over stoepranden, klinkers en grindwegen toch al snel je rijcomfort zullen verminderen. Maar spreek je echter over geasfalteerde fietspaden, dan voel je je natuurlijk als een vis in het water op een hoverboard. 

All terrain hoverboards hebben als voordeel dat je er overal mee kunt rijden

Er zijn echter ook all-terrain hoverboards beschikbaar. Met grote en robuuste wielen kunnen zij vrijwel ieder terrein aan. De Halo Rover X is hier een goed voorbeeld van. Met grote banden en aluminium spatborden is deze hoverboard een echte topper waarmee je vrijwel over uit de voeten kan. Met een draaggewicht van maar liefst 100 kg is het een degelijke machine waar je mee aan kan komen. De speciale no fall technology is dit model voor vrijwel iedere persoon gemakkelijk te gebruiken.

Als je liever gaat voor een meer flashy versie waar je ook ’s nachts mee op pad kunt, moet je maar eens kijken naar de Swagtron T6. Gemaakt van stevige kwaliteitsmaterialen kun je ook met deze hoverboard op verschillende ondergronden op pad. Als bijkomend voordeel is dit model ook voorzien van Led verlichting, zodat je ook ’s avond en ’s nachts probleemloos je weg kunt vinden. Voorzien van speciale antislip vakken waardoor je hoverboard stevig onder je voeten blijft staan en een draaggewicht van maar liefst 210 kg, is ook dit model een must en de moeite waard om te overwegen. 

Previous «
Next »