• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • 5 cadeautips waarvan je vriendin dolgelukkig wordt

5 cadeautips waarvan je vriendin dolgelukkig wordt

  • Menfacts
  • november 28, 2019
  • Comments Off

Heren, let op. Met deze 5 cadeautips ben je gegarandeerd van een blije vriendin. Of het nou voor haar verjaardag is, kerst of Valentijnsdag, je maakt haar er altijd dolgelukkig mee.

Heb je je vriendin al talloze keren iets gegeven wat het net niet was of een dagje weg dat er nooit is gekomen? Ondergetekende is een vrouw die dit meerdere malen heeft meegemaakt. Zonder teveel te klagen hoor, want mijn vent is fantastisch maar wat betreft cadeaus is hij een ramp. Het is zelfs zo erg dat ik ‘‘onze’’ kerstcadeaus koop. Ja, je leest het goed. Ik heb mijn eigen kerstcadeau gekocht. Om dergelijke taferelen te voorkomen: neem onderstaande lijst door en doe er je voordeel mee.

1. Schoenen, schoenen, schoenen
Wij vrouwen zijn er dol op. Ja, ze heeft ongetwijfeld al veel exemplaren in de kast staan maar nee, het kunnen er nooit genoeg zijn. Iedere vrouw heeft minimaal één paar schoenen van Sacha en daarom is het een goed idee mooie damesschoenen via sacha.nl te bestellen. Let op: pas je keuze aan het komende seizoen aan. Kies bijvoorbeeld voor mooie hoge laarzen in de winter of chique sandaaltjes in de zomer.

2. Diamonds are a girl’s best friend
Sieraden zijn ook altijd goed. Of nou ja, altijd… Met de volgende tips vind je sieraden die wél in de smaak vallen. Bedenk eerst of je vriendin van goud of zilver houdt. Bekijk vervolgens de sieraden die ze vaak draagt goed en let daarbij op soort, kleur en grootte. Houdt ze bijvoorbeeld van steentjes of glimmende sieraden? Aan de hand van deze informatie kun je op zoek naar een sieraad dat hierbij aansluit. Een mooi horloge valt ook vaak in de smaak.

3. Parfum
Weer een voorbeeld van dingen waar je als vrouw nooit teveel van kunt hebben. Wel is belangrijk dat het een geur is die bij haar past. Ook hierbij let je op welke parfums ze draagt en laat je aan de hand daarvan adviseren bij de parfumerie.

4. Dagje wellness
Met een dagje heerlijk relaxen samen maak je een vrouw ook zeker gelukkig. Zorg wel dat het niet een typisch geval wordt van: ‘‘ik geef het maar het komt er nooit van’’ door haar rond haar verjaardag een dag vrij te laten houden. Verras haar dan met een dagje sauna. Sluit de dag af met een etentje in haar favoriete restaurant en je hebt gegarandeerd succes.

5. Kleding
Je zal het niet geloven maar ook van kleding worden vrouwen blij. Zelf heb ik nog nooit kleding gekregen maar het lijkt mij leuk als mijn vent mij zou verrassen met een kledingstuk waar hij me graag in zou zien. Lingerie vind ik dan wat afgezaagd dus ga voor bijvoorbeeld een mooie jurk of een elegante jas. Mocht je bang zijn de plank volledig mis te slaan, dan kun je natuurlijk ook samen een mooie outfit uitzoeken.

Previous «
Next »