The Sinner (2017) – Het kijken waard?

  • Menfacts
  • maart 16, 2019
  • Comments Off
serie the sinner

The sinner is een Amerikaanse televisieserie uit 2017 met als genre drama en mystery. De serie dat uit twee seizoenen bestaat, is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Duitse schrijfster Petra Hammesfahr.

Aantal seizoenen 2 
Aantal afleveringen 16 
IMDB Rating: 8.0

Nominaties oa:

Primetime Emmy Award (Jessica Biel) voor vrouwelijke hoofdrol in een miniserie 
Golden Globe voor beste actrice (Jessica Biel) in een tv-drama/miniserie 
Golden Globe voor beste miniserie of televisiefilm 

The Sinner het verhaal – Seizoen 1

In het eerste seizoen van The sinner draait het verhaal om de rechercheur Harry Ambrose (gespeeld door Bill Pullman) en Cora Tannetti (gespeeld door Jessica Biel). 
Tijdens een gezinsuitje naar het strand met haar man en zoontje, valt Cora een man aan en brengt hem dodelijke verwondingen aan. De rechercheur probeert achter te komen of Cora en het slachtoffer elkaar kenden om zo het motief te ontrafelen. De jonge vrouw beweert het slachtoffer echter niet te kennen en zegt zelfs niet te weten wat haar overkwam die dag. Hoe dieper de rechercheur in Cora’s verleden begint te graven, hoe meer duistere detailser naar boven komen drijven. Ookal weet je wie de moord heeft gepleegd, je blijft vol spanning kijken. 

The Sinner het verhaal – Seizoen 2

In het tweede seizoen van de serie the sinner draait het niet meer om Cora. Al bleven de seriemakers trouw aan het concept en gaan we weer samen met de rechercheur op zoek naar het motief achter een moord in plaats van de moordenaar. Deze keer draait het verhaal rond de 13-jarige Julian die koelbloedig zijn beide ouders om het leven brengt. Is het een gewone woede-uitbarsting of schuilt er meer achter? 

Het kijken waard?

Voor de release van de serie stond er op verschillende social media te lezen dat kijkers moeite hadden al bij de eerste afleveringen. Of dit klopt moet je zelf ontdekken, we houden er de spanning lekker in. Neem dus een lekkere zak chips, instaleer je gezellig in de zetel en laat je verrassen door de serie the sinner.

Previous «
Next »