• Homepage
  • >
  • Drank
  • >
  • Breng de avond goed op sfeer door een uniek bierpakket cadeau te doen

Breng de avond goed op sfeer door een uniek bierpakket cadeau te doen

  • Menfacts
  • oktober 19, 2020
  • Comments Off
bierpakket bestellen

De zomer zit er inmiddels alweer een tijdje op en de dagen beginnen steeds korter te worden. Het is tijd voor huiselijkheid en lekker binnen blijven waar het warm is, terwijl onguur weer buiten door raast. Ook de feestdagen komen er weer aan, wat altijd weer bijdraagt aan de sfeer. Sinterklaas en de kerstdagen zijn gegarandeerd een extra opleving aan je sociale leven en oud en nieuw wordt standaard groots gevierd. Gezellige verlichting begint overal te branden en samen komen met vrienden en familie staat steeds vaker op de agenda. En toch gaat het dit jaar behoorlijk anders zijn… 

De huidige situatie helpt namelijk niet echt mee. De regels in ons land worden steeds strenger.. De tweede golf is begonnen en dat is aan allerlei aspecten te merken. Mondkapjes zijn in het straatbeeld verschenen en de politiek slaat de noodklok over wat er de komende tijd nog komen gaat. Het lijkt er op dat de komende maanden geen pretje zullen gaan worden en vooral binnenshuis zullen worden doorgebracht.

De horeca wordt aan steeds meer regels onderworpen

Ook de horeca wordt daarom aan steeds meer regels gebonden. Er is een vroegere sluitingstijd, de verkoop van alcohol wordt bijtijds aan banden gelegd en het aantal toegestane mensen in een etablissement is aanzienlijk ingeperkt. Het gezellig op stap gaan met vrienden om ergens een pilsje te pakken lijkt er de komende donkere maanden daarom ook niet in te zitten. 

Als je de komende tijd echter toch iets sociaals wilt ondernemen en besluit om met een beperkt aantal van je maten bij iemand thuis af te spreken, kun je daar op een leuke manier op inspelen en laat je als verrassing bij jouw vrienden een bierpakket als cadeau bezorgen. Makkelijk online samen te stellen en binnen een dag in huis, kan een bierpakket een leuke aanvulling zijn om de sfeer erin te krijgen. 

bierpakket cadeau geven

Speciale bieren en bijbehorende hapjes thuisbezorgd in een bierpakket 

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een selectie van speciale bieren zoals Jopen, Leffe en La Chouffe. En wat is nou leuker dan je vrienden iets nieuws en origineels te laten proberen.  Door een bierpakket te laten bezorgen kun je je vrienden goed verrassen en kun je tevens tijd besparen. In deze tijden is het toch al niet erg aangenaam om in de supermarkt rond te struinen op zoek naar lekkere biertjes en wat snacks. Door een bierpakket cadeau te doen, bespaar jij weer tijd op jouw bezoekje naar de supermarkt en kun je lekker vanuit je thuiswerkplek zorgen voor een leuke verrassing. 

Een bierpakket kun je daarnaast ook nog uitbreiden met uiteenlopende borrelhapjes. Op deze manier sla je gelijk twee vliegen in één klap. Je kunt verschillende smakelijke producten laten toevoegen, zoals bijvoorbeeld kaas, olijven, tapenades, toastjes of aioli. Maar ook de originele borrelnootjes, dipsauzen of nacho chips behoren tot de vele uiteenlopende opties die je aan een bierpakket kunt toevoegen. En zeg nou zelf: wat is er beter dan bij iemand thuis komen en je gastheer heeft al ver voor jouw aankomst verschillende soorten bier en hapjes mogen ontvangen?

Previous «
Next »