In stijl met een MVMT horloge

  • Menfacts
  • oktober 25, 2018
  • Comments Off
mvmt

De kleding maken de man, maar zeker ook dankzij stijlvolle accessoires. Een goed geklede man kan tegenwoordig niet meer zonder sieraden. Denk aan een grove armband of een mooi horloge.

Met een mooi horloge geef je net een betere uitstraling aan je outfit. De stijlvolle horloges van MVMT zijn voor verschillende gelegenheden geschikt. Een luxe diner, een zakenreis, of een casual feest. Met een fraai klokwerk om je pols maak jij overal de blits.

Stijlvol en altijd gepastmvmt horloge

De horloges van MVMT zijn chic en elegant. Dankzij de eenvoudige en strakke afwerking is het perfect voor de moderne en goed geklede man. Moet, of wil, je strak in het pak gekleed gaan? Kies dan voor een horloge die hierbij past. Denk aan een geheel zwart horloge, of ga voor een meer klassiek exemplaar met bruine accenten.

Chic gekleed naar een feest? Kies dan voor een sterling horloge van MVMT. Een net zilverkleurig horloge. Niet saai, maar zeker gepast voor een feest met stijl. Wil je net iets meer indruk maken? Ga dan voor de horlogeband met grove schakels. Op deze manier weet je zeker dat je opvalt.

mvmt horlogesOpvallend en net even anders

Echt de blits maken met je accessoires? Dan heeft MVMT ruime keuze in opvallende horloges die net even anders zijn. Een klassiek zwart exemplaar trekt misschien niet zo snel de aandacht, maar wel wanneer je voor het horloge met de felrode accenten kiest. Daarnaast blinkt MVMT uit in haar opvallende horloges die volledig rosé goud zijn. Een ander opvallende horloge is de gouden horloge met de witte wijzerplaat. Stijlvol en bijzonder. Om je uitstraling rauwer te maken zijn deze horloges ook verkrijgbaar met een leren band. Fijn en grof leer, in zowel grijs, bruin als zwart verkrijgbaar.

Met een horloge van MVMT verschijn je stijlvol en opvallend.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo