• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Vochtproblemen en daklekkage? Neem contact op met dakdekkersbedrijf IJsselstein

Vochtproblemen en daklekkage? Neem contact op met dakdekkersbedrijf IJsselstein

  • Menfacts
  • Juli 7, 2021
  • Comments Off
daklekkage

Gedurende de laatste weken heb je iedere keer als je je kantoor op de zolder binnenloopt, het gevoel dat er een iet wat muffe lucht hangt. Deze verdwijnt echter gelukkig snel als je de ramen van je dakkapel open gooit, maar je ontkomt er niet aan dat je jezelf begint af te vragen waar deze lucht precies vandaan komt. Het is nu gelukkig lekker weer, maar je moet er niet aan denken dat je straks in de herfst of de wintermaanden met een open raam moet zitten werken om je niet te storen aan een onfrisse geur.

Het heeft de afgelopen weken behoorlijk wat geregend, dus je hebt het vermoeden dat er ergens misschien wel een lek is ontstaan waardoor het water langzaam maar zeker naar binnen sijpelt. En dat is nooit goed natuurlijk. Problemen door vochtigheid kunnen best wat schade veroorzaken en daarnaast kunnen ontstane schimmels ook voor de nodige gezondheidsproblemen zorgen. 

Er zit waarschijnlijk een lekkage in het dak van je nieuwe dakkapel

Je besluit daarom om eens op zoek te gaan naar waar een eventuele lekkage zou kunnen zijn ontstaan. Na nog twee dagen van heftige regenbuien hoef je niet meer verder te zoeken, want net onder het dak van de een paar jaar geleden ge├»nstalleerde dakkapel begint zich een vochtige kring te vormen. Het platte dak van de dakkapel zal waarschijnlijk ergens een scheurtje of hebben, waardoor het water tijdens de buien van de afgelopen tijd zich een weg naar binnen heeft kunnen vinden. 

Je doet er daarom verstandig aan om eens op zoek te gaan naar een degelijk bedrijf dat je kan helpen om de ontstane schade dan ook vakkundig te repareren, zodat je niet bang hoeft te zijn in de toekomst nog meer ellende te ervaren als een ontstane lekkage onverhoopt groter begint te worden, met alle nare gevolgen van dien. 

Zoek een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op onderhoud en dakrenovatie

Na even navragen in de kennissenkring wordt je aangeraden om eens contact op te nemen met dakdekkersbedrijf IJsselstein. Dit is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het repareren en renoveren van daken. Of het nu gaat om dakbedekking, dakonderhoud, het isoleren van daken of het inspecteren van een dak om deze te garanderen van waterdichtheid, het bedrijf uit IJsselstein kan je met een team van ervaren vakmensen op meerdere gebieden helpen. 

Na een makkelijk te maken afspraak, komt een bekwame dakdekker bij je langs om eventuele problemen op te sporen en een evaluatie te maken over wat er eventueel gerepareerd dient te worden. Na een grondige inspectie wordt een overzicht gemaakt van de ontstane problemen, hoe deze het beste verholpen kunnen worden en natuurlijk wat voor kostenplaatje daar bij hoort. 

Als je vervolgens akkoord gaat met de gemaakte offerte, kan de reparatie van een daklekkage binnen afzienbare tijd worden gerepareerd. Bovendien krijg je bij dakdekkersbedrijf IJsselstein maar liefst twintig jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Hierdoor kun je er dus verzekerd van zijn dat deze op de juiste en vakkundige wijze wordt uitgevoerd. 

Previous «
Next »