About You breidt herencollectie verder uit

  • Menfacts
  • maart 20, 2019
  • Comments Off

De Hamburgse online shop About You heeft de herencollectie verder uitgebreid. Het online dochterbedrijf van Otto lanceert haar eerste capsulecollectie, speciaal voor de mannelijke doelgroep. De collectie bestaat uit 23 stukken en is sinds 25 februari online verkrijgbaar. Inspiratie kwam van Duitse influencer Daniël Fuchs, ook wel bekend als ‘Magic Fox’. De capsulecollectie is in samenwerking met hem gecreëerd. Fuchs is ook te zien in de campagne omtrent het nieuwe assortiment herenkleding van About You.

De nieuwe collectie laat zich door About You omschrijven als ‘casual everyday looks in a high fashion spirit’. In de praktijk betekent dit dat het nieuwe assortiment stijlvol is, maar ook draagbaar en toegankelijk. Veel chino’s, corduroy, hoge kwaliteit leer, wollen truien en jassen, en Chelsea boots. Stoer, maar stijlvol en kwalitatief.

De uiteenlopende prijzen maken deze collectie herenkleding toegankelijk voor iedereen. De prijzen lopen van 24,90 euro tot maar liefst 299 euro. Voor dat laatste bedrag koop je een jas van hoge kwaliteit leer. De collectie is zeker het bekijken waard voor iedereen die houdt van herenkleding online bestellen.

Online kledingwinkel About You voorziet al langere tijd in online mode voor dames, heren en kinderen. Er is een breed aanbod aan merken in uiteenlopende prijscategorieën. Van ONLY tot Calvin Klein en Tommy Hillfiger. De collectie damesmode is van oudsher het grootste, maar dankzij de nieuwe capsulecollectie is er nu ook meer te krijgen voor heren.

About You werkt al langere tijd samen met Daniël Fuchs, die met zijn schare aan online volgers een succesvolle bijdrage levert aan de groei van het merk. De influencer, bij wie de teller momenteel op 1,8 miljoen volgers staat, en About You verstevigen hun verbintenis verder met de nieuwe collectie. De verwachting is dat Fuchs en About You in de toekomst verder zullen samenwerken aan nieuwe campagnes en collecties voor de online herenmode.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo