• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Waarom elke man een hogedrukreiniger in zijn schuur zou moeten hebben staan

Waarom elke man een hogedrukreiniger in zijn schuur zou moeten hebben staan

  • Rogier
  • maart 20, 2019
  • Comments Off
vuile bestrating

Een geëmancipeerde man zorgt er niet alleen voor dat hij zelf ook aan het schoonmaken gaat, hij voorkomt ook dat de vrouw urenlang moet staan te schrobben. Als je dat als man al weet te voorkomen heb je het bij je vrouw of vriendin helemaal goed voor elkaar. Dat houdt natuurlijk niet in dat jij het zware schrobwerk dan moet uitvoeren. Nee, daarvoor heb je helemaal geen schrobber nodig, want jij hebt een hogedrukreiniger in je schuur staan. Hierdoor haal je niet alleen je vrouw en jezelf veel werk uit handen, het resultaat zal ook veel schoner zijn. Dus wil je een hogedrukreiniger kopen dan moet je van te voren wel even weten waar je deze voor in kunt zetten.

De bestrating

Na elke winter moet de tuin het het terras weer klaargemaakt worden voor de komende lente en zomer. De bestrating, zoals het terras, de looppaden in de tuin, de oprit of het stoepje voor de voordeur zien er na een winter niet meer uit. Vuil zal zich in de loop der tijd aan de bestrating hechten en trekt in de bestrating. Bestrating dat erg is aangetast zal de oorspronkelijke kleur verliezen. Een hogedrukreiniger kan uitstekend het vuil in een mum van tijd van de bestrating spuiten. Je zult zien dat je enorme voldoening krijgt als je ziet dat de waterstraal het vuil tegel voor tegel verwijderd en de originele frisse kleur van de tegels weer tevoorschijn komt. Met een hogedrukreiniger is het een fluitje van een cent om meerdere keren per jaar de bestrating goed bij te houden, zodat je altijd een schoon terras hebt.

De schutting

Een tuinschutting staat het gehele jaar door bloot aan alle weersomstandigheden. Het is logisch dat schutting er na de winter niet meer uitziet. Modder, zand en allerlei ander vlekken ontsieren de schutting. Een hogedrukreiniger kan heel gemakkelijk de schutting weer reinigen, waardoor je tuinafscheiding er weer als nieuw uitziet. Let wel op uit wat voor soort hout de schutting bestaat. Zachtere soorten hout kunnen misschien niet tegen een erg hoge druk.

De auto

De auto kan prima worden afgespoten met een hogedrukreiniger. Er zijn zelfs speciale borstels voor die je aan de slang vastmaakt en waarmee je de auto goed kunt reinigen. Gebruik je geen borstel, houd dan gepaste afstand tot de auto, minimaal 30 centimeter. Je moet er namelijk rekening mee houden dat niet alle lak geschikt is om met een hogedrukreiniger behandeld te worden. Pas ook op bij de banden, dan de hogedrukspuit niet het ventiel kromspuit.

Previous «
Next »