5x beste alcoholvrije dranken

  • Menfacts
  • december 23, 2020
  • Comments Off
alcoholvrije cocktails

Geen zin in alcohol? We got you covered. De markt voor low en no alcohol groeit steeds meer. En dat is ook te zien in het aanbod van alcoholvrije dranken. Je bent dus niet langer ‘veroordeeld’ tot een simpele frisdrank of een smaakloos alternatief. Met deze 5 lekkere alcoholvrije dranken zit je altijd goed. Perfect voor bij de borrel, of gewoon om een keer iets anders te drinken. Probeer het zelf! 

  1. Alcoholvrij speciaalbier(pakket)

Speciaalbier. De meeste mannen kun je hier blij mee maken. Het toffe is dat veel speciaalbier merken nu ook alcoholvrije varianten maken. Kies dus niet zomaar voor een alcoholvrij pils, maar ga voor spannende smaken, zoals een 0.0 IPA of alcoholvrij blond bier. Ook zonder alcohol kun je genieten van je favo speciaalbier. Weet je niet welk speciaalbier je het lekkerst vindt? Er zijn ook speciaalbier pakketten waarbij je verschillende 0.0 varianten kunt uitproberen. Genoeg voor een proeverij dus!  

  1. 0.0 Gin & Tonic

Eén van de bekendste én populairste cocktails is toch wel de gin & tonic. Maar is een goede cocktail alleen mogelijk met alcohol? Think again! Ook zonder smaakt ‘ie net zo lekker! De alcoholvrije gin van Seedlip kun je gerust aan je vrienden serveren. Hij heeft nog steeds de pittige smaak van gin, waardoor je gin tonic gegarandeerd in de smaak valt! 

  1. Sterk, maar dan alcoholvrij

Naast alcoholvrije gin, zijn er nog veel meer sterke dranken alcoholvrij beschikbaar. Dus is gin tonic niet zo jouw ding? Probeer dan eens een van de volgende opties. De 0.0 jenever van het populaire jenevermerk Hooghoudt. Of de alcoholvrije Martini in de mix met tonic voor een smaakvol aperitief. 

  1. Alcoholvrije wijn

Jaren geleden was alcoholvrije wijn een echte no go. Veel mensen vonden het niet smaakvol en lieten het daarom aan zich voorbij gaan. Sinds een aantal jaar zijn ook grote wijnproducenten zich gaan richten op alcoholvrij, waardoor de alcoholvrije wijnen van tegenwoordig een hoge standaard hebben! Of je nu van rode wijn, witte wijn of rosé houdt. Van Barrels and Drums, Faber en Torres zijn de alcoholvrije wijnen absoluut het proberen waard! 

  1. Bubbelen met 0.0 

Nog een suggestie om mee af te sluiten: perfect voor tijdens de feestdagen of als je iets anders te vieren hebt. Met een goede bubbel geef je net wat extra sfeer aan de gelegenheid. Uiteraard kan dit ook alcoholvrij. Ze bubbelen net zo lekker en zijn nog smaakvol ook. Je hebt de keuze uit witte en rosé wijnen met een bubbel. Keuze zat! 

Previous «
Next »