Altijd plaats voor je wagen

  • Menfacts
  • juni 6, 2017
  • Comments Off

Niets is zo vervelend als wanneer je na een lange dag thuis komt van je werk en je geen plaats hebt om je auto te parkeren. Zeker wanneer je gewoon de beschikking hebt over een eigen parkeerplaats. Niet zelden wordt deze namelijk bewust of onbewust door iemand anders in beslag genomen. Zeker in drukke steden, gebeurt dit regelmatig. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen voor dit probleem te vinden. De meest effectieve en handige oplossing is wellicht een parkeerbeugel. Daarmee houd je jouw parkeerplaats bezet zodat echt alleen jij of iemand die van jou toestemming krijgt hier kan parkeren. Bovendien zijn deze parkeerbeugels beschikbaar in talloze verschillende varianten.

Verlost van foutparkeerders

Fout parkeren blijft tot de meest gemaakte verkeersovertredingen behoren. Nog steeds zijn er heel veel mensen die hun auto op een plaats zetten waar dit eigenlijk niet mag, zelfs als het duidelijk wordt aangegeven. Als het om jouw eigen gereserveerde parkeerplaats gaat, waar een ander op parkeert, is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Je kunt natuurlijk wachten op de parkeerwachter of de politie bellen, maar ook dan duurt het nog best lang voordat je plaatsje weer vrij is. Lang niet iedereen heeft daar tijd voor. Ook in dit geval geldt: voorkomen is beter dan genezen. Als je ervoor zorgt dat andere simpelweg niet op jouw parkeerplaats kúnnen staan, betekent dat automatisch dat jij er zelf wél altijd kunt staan. Dit kun je dus eenvoudig bereiken met een parkeerbeugel.

Verschillende soorten parkeerbeugels

Wanneer je besluit om er op deze manier voor te zorgen dat er altijd plaats is voor je wagen, heb je de keuzes uit verschillende soorten parkeerbeugels. Zo zijn er elektrische parkeerbeugels
beschikbaar die je op afstand kunt besturen. Wanneer je aan komt rijden met de wagen, kun je met één druk op de knop de beugel naar beneden laten gaan waardoor je direct op je eigen parkeerplaats kunt gaan staan. Milieubewust? Kies dan voor een groene parkeerbeugel. Deze werkt in principe hetzelfde als de elektrische alleen gebruikt deze geen elektriciteit. Deze parkeerbeugels zijn namelijk voorzien van een zonnepaneel zodat de accu door het zonlicht wordt opgeladen. Wil je liever helemaal geen elektrische parkeerbeugels en vind je het geen probleem om even uit de auto te stappen wanneer je bij je eigen parkeerplaats aankomt? In dag geval zijn er uiteraard ook meer dan genoeg handmatige parkeerbeugels te krijgen. Met een sleutel kun je deze eenvoudig inklappen.

Previous «
Next »