BBQ boeken voor mannen

  • Rogier
  • februari 1, 2021
  • Comments Off

De barbecue lijkt populairder dan ooit. De ooit zo eenvoudige barbecue maakt plaats voor grote exemplaren met verschillende grill-zones of keramische exemplaren waarbij grote stukken vlees urenlang op lage temperatuur garen. Daarnaast zie je steeds vaker de barbecue buiten de zomer branden en is iedere seizoen geschikt om van de barbecue te genieten. Bij al deze ontwikkelingen horen ook speciale barbecueboeken voor mannen. Voor je het weet maak je zelf wild zwijn spareribs van de bbq of hertenvlees van de barbecue. Onderstaande boeken zijn aanraders voor grillmaster.

Het ultieme barbecueboek voor echte mannen

Dit bbq boek voor beginners geeft door duidelijk aanwijzingen veel informatie over vis, vlees, groente en zoete gerechten op de bbq. Compleet door extra aandacht voor eigen marinades, rubs, dipsauzen en allerhande bijgerechten. Mooie foto’s van het resultaat maken het tot een van de beste barbecueboeken voor mannen.

Smokey Goodness

Dit boek door chef-kok en wereldkampioen bbq Jord Althuizen geeft de lezer de beste bbq-recepten ter wereld. Ruige recepten geïnspireerd op de Amerikaanse barbecuecultuur waarin ook de voorbereiding en temperatuurbeheersing aan bod komen. Grote stukken vlees tot een meer verfijnde sushi-roll, het staat allemaal beschreven in dit beste bbq boek.

Smokey goodness – het ultieme BBQ boek via Bol.com

Fantastische vleesrecepten voor een culinaire bbq

De beste bbq-recepten ter wereld komen samen in dit boek van Steven Raichlen. Hij is dé BBQ-goeroe van Amerika en oprichter van de Barbecue University. Recepten voor liefhebbers van een flink stuk vlees met tips over voorbereiding en technieken. Een easy barbecue boek met aandacht voor zowel houtskool als gasbarbecues.

BBQ – Fantastische vleesrecepten via Bol.com

BBQ Magic

Met 100 recepten is het een van de volledigste bbq boeken voor mannen. Met aandacht voor traditionele, maar ook moderne bereidingstechnieken op het gebied van grillen en roken van vele soorten vlees en groenten. Prachtige foto’s geven direct veel inspiratie om de bbq veelvuldig te gebruiken.

BBQ Magic via Bol.com

Vegan BBQ

Het beste bbq boek voor een vegetarische bbq is vegan bbq. Vele soorten groenten, brood en komen langs in ruim 80 afwisselende recepten. Geschikt voor vegetariërs, maar ook voor bbq liefhebbers die hun repertoire graag willen vergroten en zo hun gasten zullen verrassen.

Vegan BBQ via Bol.com

Let’s make bbq great again

Geïnspireerd op de Amerikaanse traditie is dit een van de volledigste all-round barbecueboeken voor mannen. Traditionele gerechten zoals pulled pork worden afgewisseld met opvallende beschrijvingen voor fish taco’s of coquilles met spek. Een prima bbq boek voor beginners en voor ervaren grillmasters.

Let’s make BBQ great again via Bol.com

Yakitori Korean BBQ

Japanse en Koreaanse bbq gerechten staan centraal in dit easy barbecue boek. Behalve gegrild vlees en zelfbereide sauzen maak je kennis met aziatisch (pubfood) izakaya en (borrelhapjes) otsumami. Behoort tot de betere bbq boeken voor mannen die eens wat anders willen bereiden dan Amerikaanse barbecue.

Yakitori & Korean BBQ via Bol.com

Smart BBQ

Smart bbq is het boek van tv-kok, kookboekenschrijver en bbq liefhebber Julius Jaspers.
Hij verantwoordelijk voor de betere barbecueboeken voor mannen. In het boek laat hij zien hoe je een complete maaltijd met een bbq kunt bereiden. Vlees, vis, groente, fruit en dessert zijn allemaal eenvoudig op de bbq te bereiden.

Smart BBQ via Bol.com

Het vuur de baas

Uitgebracht door het bbq genootschap en geschreven door de oprichter en barbecue-autoriteit Dennis van Koutrik is dit handboek onmisbaar in een verzameling bbq boeken voor mannen. Behalve recepten ook voorzien van veel info over de geheimen van een goede bbq en bbq wedstrijden.

Het vuur de baas. Alle geheimen van het BBQ genootschap in één overzichtelijk handboek via Bol.com
Previous «
Next »