Bepaal je e-liquid budget

  • Menfacts
  • oktober 19, 2018
  • Comments Off

E-liquids kopen is meer dan klikken en bestellen. Bij het kiezen van de juiste soort en smaak komt namelijk meer kijken. Waar begin je als er zoveel keuze is? Wij raden aan om voor het kopen van e-liquids je budget vast te stellen. Bij E-liquidmania kun je de e-luiqids op prijs sorteren. Zo zijn de prijzen precies voor je gerangschikt tot welk budget je e-liquids wilt kopen. De prijzen variëren van nog geen euro tot enkele tientjes.

Een e-liquid voor elke smaak

De smaken e-liquids zijn bij E-liquidmania in categorieën ingedeeld. Zo kun je kiezen uit tabak, fruit, zoet, menthol, gourmet of bijzonder. In deze laatste categorie zitten alle smaken die niet ondergebracht kunnen worden bij de andere smaken. Denk aan koffie, kruiden of ‘neutraal’. Je kunt dus precies de E-liquids kopen naar jouw smaak.

Welk merk heeft jouw voorkeur?

Met ruim dertig merken, is het aan te raden ook eens naar het verschil in deze soorten te kijken. Zo hebben de e-liquids die je van het merk Alien Vape kunt kopen een fruitig karakter, terwijl het merk Vaponaute een meer bijzonder assortiment heeft. Denk aan smaken als Koffie, melk, kwark en koekjes. Misschien heeft een van de merken in het vervolg jouw voorkeur bij het kopen van je e-liquids.

Vraag het de experts

Wil je weten of die ene smaak of dat ene merk wel echt bij je past? Of een bepaalde e-liquid op voorraad is? Voor iedere vraag staan de experts van E-liquidmania voor je klaar. Stel je vraag via live chat of bel met de klantenservice. Deze is iedere werkdag van 9.00 tot 17.0 uur bereikbaar. Weet je al precies welke e-liquids je wil kopen? Bestel dan voor 17.00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag. Bestellingen vanaf 10 euro worden gratis verzonden. Klanten die eerder e-liquids kochten bij E-liquidmaina beoordelen het assortiment en de service met een 9,7.

Previous «
Next »